Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 05/03/2024

Σάββας Αναστασιάδης: Οι ακροβατισμοί στη διεθνή πολιτική σκηνή είναι πολύ επικίνδυνοι για κάθε Χώρα

Σάββας Αναστασιάδης: Οι ακροβατισμοί στη διεθνή πολιτική σκηνή είναι πολύ επικίνδυνοι για κάθε Χώρα

Σάββας  Αναστασιάδης: Οι ακροβατισμοί στη διεθνή πολιτική σκηνή είναι πολύ επικίνδυνοι για κάθε Χώρα

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου  το απόγευμα της Τετάρτης η ομιλία του Βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη στο Πανόραμα στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙΑ.

Τον Βουλευτή υποδέχτηκαν οι παρευρισκόμενοι με ενθουσιώδη χειροκροτήματα, σε μια γεμάτη αίθουσα και μέσα σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα με παλμό.

Γιατί είναι ο άνθρωπος  που  περπατά μέσα στον κόσμο και αφήνει τους ανθρώπους να έρθουν κοντά του. Αυτό, τον κάνει άμεσα αγαπητό.

Ο Σάββας Αναστασιάδης  δεν μοιάζει με τους άλλους πολιτικούς. αδιαφορεί για τις  κάμερες και τη δημοσιότητα,  τον ενδιαφέρει η ουσία , η αδικημένη Β΄ Θεσσαλονίκης  και η Πατρίδα , η Ελλάδα.

Συνεχίζοντας λοιπόν την πορεία προς τις εκλογές ο Βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης έχει δίπλα του πολίτες φίλους της Περιφέρειάς του, Αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιφερειακούς Συμβούλους, αλλά και πολλούς Δημάρχους.

Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη  κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης  στον χαιρετισμό που απηύθυνε στα ΑΣΤΕΡΙΑ,  μίλησε για την προσωπικότητα του Βουλευτή, για το πλούσιο έργο του, για το ήθος και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, αλλά και για την άριστη  συνεργασία που έχει με τον Δήμο.

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

κ. ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

« Σε δημοκρατικές Χώρες με υγιή πολιτική ζωή οι εκλογές γίνονται στο τέλος της κυβερνητικής θητείας με σκοπό την αξιολόγηση των πεπραγμένων της κυβέρνησης….. η αξιωματική αντιπολίτευση καταχρηστικά εκμεταλλεύεται το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας για να οδηγήσει την Χώρα σε εκλογές και να γίνει λαθρεπιβάτης της εξουσίας ».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφερόμενος  και πάλι στην  αντιπολίτευση, είπε: « Φαινόμενα και πρακτικές εθνικού διχασμού είναι αυτά που επικράτησαν τα τελευταία 2,5 χρόνια και δεν επέτρεψαν τη δημιουργία ενός εθνικού μετώπου για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που διαλύει την κοινωνία μας. Ευθύνες  για το ότι δεν συγκροτήθηκε αυτό το μέτωπο, όπως έγινε στην Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Κύπρο, έχουμε όλοι μας »

Είμαι από αυτούς που πίστεψαν στο Ευρωπαϊκό Όραμα του μεγάλου  Εθνικού ηγέτη  Κωνσταντίνου Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στην Ευρώπη, έλεγε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης  στη συνέχεια και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του ο κόσμος χειροκροτούσε ασταμάτητα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής τόνισε: « Σε μία περίοδο που εμείς πρέπει να ενισχύσουμε τη θέση μας με συμμαχίες όπως αυτές που έκανε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς  με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Σίσυ και το Ισραήλ, για να μπορέσουμε  να υπερασπιστούμε τις Ελληνικές  Θάλασσες , εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε  άλμα στο κενό»

Κλείνοντας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο κόσμο που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, στους φίλους του Σάββα Αναστασιάδη, γιατί έτσι αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που είναι δίπλα του λέγοντας:

«Πορεύθηκα σ΄όλη μου τη ζωή μέσα σε ένα πλαίσιο αρχών και αξιών που δεν το θυσίασα και δε θα το θυσιάσω ποτέ και για τίποτα. Πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί. Με εμπιστευθήκατε και σας το ανταπέδωσα. Με τιμήσατε και το σεβάστηκα. Και σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω ακατάπαυστα. Αγόγγυστα. Ευσυνείδητα. Για να βρούμε πάλι το δρόμο μας».

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

lightning-and-thunder-weathers-ektakto-vroxes-kairos

Δήμος Λαγκαδά: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής