Edit

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

info@gfd.gr

Κυριακή 22/05/2022

Σάββας Αναστασιάδης ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σάββας Αναστασιάδης,ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης

Αν δεν ήταν δράμα θα ήταν κωμωδία αυτό που ζούμε με την κυβέρνηση Τσίπρα.
Οι υπερασπιστές των τρομοκρατών και οι «πολιτικοί εραστές» των μπαχαλάκηδων, επιχειρούν να κάνουν μπάχαλο την Ελλάδα. Με τις πρωτοφανείς και με κάθε τρόπο περικοπές στα εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων (βλέπε κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων, υπερφορολόγηση με αύξηση φορολογικού συντελεστή και προκαταβολής φόρου στο 100%, με την μη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, με το τσάκισμα της νέας γενιάς των 360 ευρώ κ.ά.), με τα ρουσφέτια στη Βουλή και με τις αλλεπάλληλες θεσμικές εκτροπές τα τελευταία χρόνια, με την άθλια διαχείριση του προσφυγικού και της λαθρομετανάστευσης, με την κατάργηση επί της ουσίας κάθε δυνατότητας αστυνόμευσης σε όλους τους δήμους της χώρας, με το νόμο του Κλεισθένη και της απλής αναλογικής που αφήνει ακυβέρνητη την πλειοψηφία των Δήμων κ.ά.
Αντί για αυτοκριτική μετά τη συντριπτική ήττα των ευρωεκλογών και των περιφερειακών εκλογών, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί για ύστατη φορά να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό. Με ασύστολη διακίνηση fake news ακόμη και διά στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, με την σκευωρία της Novartis που αποκαλύπτεται από τους ίδιους τους εισαγγελείς, ο κ. Τσίπρας ανοίγει το δρόμο για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.
Συστηματικά εδώ και ένα χρόνο, ξετυλίγοντας την άθλια κραυγαλέα προπαγάνδα του, Γκεμπελικού τύπου, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κατασκευάσει ένα σκιάχτρο για αντίπαλο, για εχθρό του λαού, παρουσιάζοντας μια Νέα Δημοκρατία που… δεν υπάρχει! Ισχυρίζεται ότι λέμε πράγματα που δεν έχουμε πει, ότι παίρνουμε θέσεις που δεν έχουμε πάρει, ότι έχουμε θέσεις που δεν μας εκφράζουν καν. Ότι δεν είμαστε εδώ για τα συμφέροντα των πιο αδύναμων.
Όμως η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη λαϊκή δύναμη της Ελλάδος, το κόμμα που με βάση τις αρχές της αλλά και στην πράξη δεν διαχωρίζει τους πολίτες σε κοινωνικές τάξεις, ούτε κάνει κομματικές διακρίσεις. Είναι το κόμμα που νομιμοποίησε την Αριστερά, το κόμμα της εθνικής συμφιλίωσης. Είναι το κόμμα που πέτυχε και υλοποίησε όλες τις μεγάλες θεσμικές τομές στην κοινωνία και το κράτος στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Είναι το κόμμα που προτιμά μια θέση εργασίας από ένα επίδομα, είναι το κόμμα της προόδου και της ευημερίας. Είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έσωσε πολλές φορές την πατρίδα από την κατρακύλα και είναι έτοιμη να τη σώσει και σήμερα από τη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτές είναι αλήθειες που θα πρέπει να τις λάβει σοβαρά υπόψη ο Έλληνας πολίτης, ώστε να πάει στη κάλπη με γνώση και ωριμότητα. Κι όσο ο Τσίπρας φτιάχνει σκιάχτρα, η Ελλάδα του γυρνά την πλάτη και κοιτά το μέλλον της με αισιοδοξία.
Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει, επιστρέφει η δημοκρατία. Επιστρέφει η ελπίδα. Το δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, το φανερώνει το λαϊκό ρεύμα που βιώνουμε όλοι εμείς οι βουλευτές που ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή είναι προ των πυλών. Έφτασε η ώρα. ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Τζιτζικώστας σε δυο έργα στη Χαλκιδική

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε δυο έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στη Χαλκιδική Σε δυο έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη