Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Σήμερα ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός στον Λαγκαδά

Γράφει ο Ανδρέας Μ. Καραγιάννης για το Εκκλησία online .

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Μια συγκλονιστική αποκάλυψη φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από την Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, επί τη ευκαιρία της σημερινής επισκέψεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Λαγκαδά όπου αναμένεται για άλλη μια φορά να γίνει πόλος έλξης δεκάδων χιλιάδων πιστών από όλη την Ελλάδα.

Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες χιλιάδων πιστών για τα θαύματα που έχουν ζήσει από τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν καταθέσει κατά καιρούς τη δική τους αλήθεια για το πόσο πολύ τους βοήθησε το Ιερό Θησαύρισμα και ο χαρισματικός π. Δημήτριος Λουπασάκης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας και την δική του αλήθεια. Την αλήθεια ενός Ιερέα που αφιλοκερδώς και με μόνο γνώμονα την αγάπη και την προσφορά, έχει βοηθήσει χιλιάδες στο διάβα του.

Σε μια από τις επαφές που είχε ο χαρισματικός ιερέας με τον εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέα Μ. Καραγιάννη, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως συνδέθηκε η ζωή του με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό που θεραπεύει χιλιάδες ανθρώπους. Και η αλήθεια ήταν συγκλονιστική.

Ο Άγιος Γέροντας Πορφύριος είχε κατευθύνει και προετοιμάσει τον χαρισματικό και άοκνο ιερέα στον να αναλάβει το δύσκολο και συνάμα θεάρεστο αυτό έργο.

Στο να κουβαλά με τόλμη τον δικό του Σταυρό από νέος και με τη δύναμη της Πίστεως να προσφέρει βοήθεια σε καταπονημένους και άρρωστους συνανθρώπους μας.

Χαρακτηριστικά ο π. Δημήτριος ανέφερε πως τον βοήθησε ο Άγιος Πορφύριος σε νεαρή ηλικία και προέβλεψε πως η ζωή του θα συνδεθεί άρρηκτα με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό.

Αναφέρθηκε επίσης στη σημαντική συμβολή ενός επιφανούς Ιατρού και πνευματικού τέκνου του Αγίου Πορφυρίου τον οποίο ο π. Δημήτριος εγνώριζε και εκτιμούσε.

Η μαρτυρία ετούτη, προκαλεί ρίγη συγκινήσεως σε όλους εμάς που έχουμε παρατηρήσει ιδίοις όμμασι τα συγκλονιστικά θαύματα του Τιμίου Σταυρού και θα δημοσιευθεί ολοκληρωμένη σε λίγες ημέρες, στην οποία ο π. Δημήτριος θα περιγράφει τη ζωή του και την θαυμαστή εμπειρία με τον Άγιο Γέροντα Πορφύριο.

Αυτή η αποκάλυψη, η κατάθεση ψυχής, έρχεται να βάλει ένα οριστικό τέλος στον σκεπτικισμό και την αμφισβήτηση που τεχνηέντως έχουν καλλιεργηθεί από διάφορα κέντρα ως προς τη δύναμη του Τιμίου Σταυρού.

Από σήμερα ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός βρίσκεται και πάλι στο ΄΄δεύτερο σπίτι του΄΄, στην Μητρόπολη Λαγκαδά και συγκεκριμένα στον Ναό της Αγίας Παρασκευής, όπου ένας άξιος Ιεράρχης, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης, αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον Τίμιο Σταυρό και τον π. Δημήτριο.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως την προηγούμενη φορά προσήλθαν περισσότεροι από 50 χιλιάδες πιστοί από όλη την Ελλάδα, τους οποίους ο π. Δημήτριος σταύρωνε έναν, έναν.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα