Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 20/04/2024

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΧΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ,ΣΟΧΟΣ,

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΧΟΣ

« Γιατί δεν έγινε και ο Δήμος Σοχού ανεξάρτητος , παρότι υπήρχαν δεσμεύσεις ..» τόνισε ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης στην Ολομέλεια της βουλής χθες, εστιάζοντας στην τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, κατά τη συζήτηση του σ/ν του Υπ. Υγείας 06.03.2019

« Αναφέρομαι στον ορεινό Δήμο Σοχού του οποίου τα χαρακτηριστικά , γεωγραφικά, οικονομικά, πληθυσμιακά, αναπτυξιακά , δεν μπορούν να ταυτιστούν και να ταιριάξουν με τους υπόλοιπους Δήμους που έχουν συνενωθεί. Το ίδιο θέμα το είχα θέσει προσωπικά και κατά τη συζήτηση του «Κλεισθένη» τον Ιούλιο του 2018, τότε που ο κ. Σκουρλέτης ως Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε ότι τον Σεπτέμβριο του 2018 θα συζητηθεί συνολικά το χωροταξικό για όλη την Ελλάδα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αναστασιάδης.

«Δεν κατανοώ αυτό το αποσπασματικό σπάσιμο πέντε Δήμων της Χώρας , τέσσερις νησιωτικούς και έναν ηπειρωτικό, χωρίς να θεωρώ ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο , αλλά γιατί δεν προχωρήσαμε και σε κάποιους άλλους Δήμους ή γιατί δεν έγινε και ο Δήμος του Σοχού αφού υπήρχαν δεσμεύσεις» κατέληξε.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα