Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Σατυρικά -Επινίκια Βρέθηκε ο Ήρωας που θα σώσει το Λαγκαδά

Μία έκπληξη περίμενε ένα Ζευγάρι γυρίζοντας στο διαμέρισμα όπου ζει , όταν συγγενείς, γείτονες και φίλοι τον υποδέχτηκαν τον άντρα  με χειροκροτήματα και ζητωκραυγές, μετά από αποκαλύψεις ότι το προηγούμενο βράδυ είχε κάνει μπάνιο με το μπουκάλι του νερού και δεν μύριζε μασχαλιτσας .

Σαστισμένο το ζευγάρι δέχθηκε τα συγχαρητήρια των φίλων του που του έσφιγγαν το χέρι και τον χτυπούσαν στην πλάτη, ενώ η μαμά (πεθερά) του κοριτσιού  του έτρεξε να τον αγκαλιάσει σφιχτά.

Αμέσως εμφανίστηκε και η μητέρα του νεαρού, που κράτησε το πρόσωπο του στα χέρια της και τον φίλησε. «Ήξερα ότι μια μέρα θα κάνει κάτι σπουδαίο» είπε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Λίγο αργότερα, ο νεαρός Λαγκαδιανός  δέχθηκε και τηλεφώνημα από τον δήμαρχο , ο οποίος τον επαίνεσε για την ηρωική του πράξη καθώς θα βοηθούσε την τοπική κοινωνία να γίνει πρότυπο και να ξανά λειτουργησουν οι συγκοινωνίες χωρίς την αγαπημένη μπόχα της μασχαλιτσας  .

Συγκινημένη η μάνα του νεαρού τον αγκαλιάζει και του λέει με έκανες περήφανη αγορίνα μου …….

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε δημοσιογραφους του Live Lagadas news η σύντροφος του άνδρα, κάποια στιγμή μεταξύ 4 με 6 το πρωί ο νεαρός σηκώθηκε να πιεί το νερό που γέμιζε από το απόγευμα που σχόλασε από την δουλειά από την βρύση  και πήρε το μπουκάλι και προχώρησε με αυταπάρνηση και ηρωισμό να κάνει μπάνιο , όπου  το ξαναέβαλε στη θέση του για να γεμίσει μέχρι το άλλο το πρωί ……

Η κοπέλα παραδέχεται ότι δεν ξέρει αν θα αξιωθεί να ξαναζήσει ένα τέτοιο κοσμοϊστορικό γεγονός, αλλά ακόμα και η μία φορά της φτάνει.

«Μια φίλη μου είπε για έναν άντρα που κάποτε γέμισε την παγοθήκη στην κατάψυξη σε ένα 24ωρο , αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω, μάλλον είναι μύθος.»

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή