Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Σατυρικά : Ο Δήμος Λαγκαδά εφαρμόζει τον Έγχρωμο Δακτύλιο

Μια κίνηση που σκοπεύει να βάλει κυριολεκτικά χρώμα στην καθημερινότητα των πολιτών του  Λαγκαδά  ετοιμάζει ο Δήμος Λαγκαδά  .

Έγχρωμο Δακτύλιος η νέα πρόταση των ειδικών δυνάμεων συνεργατών του Δημάρχου …..

Η αλλαγή έχει να κάνει με τον κακό χαμό που γίνεται στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης όλες τις ημέρες της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Τρίτη που έχει παζάρι..

Εκπρόσωπος από τις  “οι μητέρες του Λαγκαδά” μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία  ότι το πήραν με καλό μάτι την νέα καινοτομία του Δήμου Λαγκαδά καθώς από εδώ και πέρα θα μπορούν τα ζουζούνια τους να μάθουν τα χρώματα και τις ημέρες της εβδομάδος με βάση τα χρώματα .

 Ο νέος κανόνας θα έχει ως μοναδικό κριτήριο το χρώμα των αμαξιών . 

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα ΕΩΣ Κυριακή  στο εξής θα επιτρέπεται η πρόσβαση στον Έγχρωμο Δακτύλιο μόνο στα οχήματα άσπρου χρώματος και αντιστοίχως και Γαλάζια τις υπόλοιπες ημέρες θα επιτρέπονται τα εξής :

  1. από Τρίτη : οχήματα κόκκινου  χρώματος  όχι ροζέ αυτά να πάνε στην Μύκονο.
  2. από Τετάρτη : κίτρινο οχήματα χρώματος
  3. από Πέμπτη : οχήματα μαύρου χρώματος (πλην ταξί) και πλην των αμαξιών που έπαιξαν στην ταινία «Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρί» 
  4. από Παρασκευή : οχήματα πράσινου χρώματος τύπου παλιό Πασοκ 
  5. από Σάββατο : οχήματα μπλε χρώματος τυπου Ν.Δ 
  6. από Κυριακή : πολύχρωμα οχήματα ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ 

Για τα Ταξί θα ισχύσει ειδική ρύθμιση που θα θέτει ως κριτήριο την απόχρωση του γκρι χρώματος ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ που έχει το κάθε αυτοκίνητο η και η μάρκα .

Τα φορτηγά άνω τον 3,5 τόνων ανεξαρτήτου χρώματος  θα περνάνε σιωπηλά από την Τζελιλη και προς Κολχικό μήπως και γλιτώσουν τα διόδια  …..

Όσοι οδηγοί δεν είναι σίγουροι σε ποια από τις παραπάνω κατηγορίες ανήκει το αυτοκίνητό τους μπορούν να συμβουλεύονται την ανοιχτή γραμμή του ειδικού σύμβουλου  για θέματα παρέχει συμβουλές και διατυπώνει εξειδικευμένες απόψεις (γραπτά ή προφορικά) για την επικουρία του Δημάρχου στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του και γενικά του έργου του ως προς τη διοικητική και οργανωτική υποστήριξη αυτού, καθώς και της εθιμοτυπίας του Δήμου που θα λειτουργήσει για αυτόν τον σκοπό, υπό τις οδηγίες της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονικης σε θέματα χρωμάτων.

«Προσοχή, το κείμενο και η φωτογραφία είναι απολύτως σατυρικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα