Τεράστια επιτυχία για το Προπαιδικό τμήμα της ΑΠΕΛ (φώτο)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για το Προπαιδικό τμήμα της ΑΠΕΛ το 10ο Βαλκανικό τουρνουά που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ατέρμωνα καθώς οι ποδοσφαιριστές της ΑΠΕΛ κατέλαβαν την 2η θέση του τουρνουά. Η ομάδα μας αναμετρήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης με την Βαρντάρ Μίτσιγκαν από τις Η.Π.Α. όπου και ηττήθηκε με 1-0.

Τεράστια επιτυχία για το Προπαιδικό τμήμα της ΑΠΕΛ

Πιο νωρίς είχε επικρατήσει του Αλέξανδρου Κιλκίς με 4-2, ηττήθηκε από τους Μπέμπηδες 2000 με 4-2, ενώ στον τελευταίο αγώνα του ομίλου επικράτησε με 4-1 της ομάδας των Μουδανιών. Κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου και πέρασε στον τελικό, όπου και αντιμετώπισε την Βαρντάρ Μίτσιγκαν. Οι Αμερικάνοι άφησαν στην δεύτερη θέση την ομάδα του Πανθρακικού και προκρίθηκαν στον τελικό.

Τεράστια επιτυχία για το Προπαιδικό τμήμα της ΑΠΕΛ

Η ομάδα της ΑΠΕΛ στον τελικό ήταν καλύτερη, έχασε καλύτερες ευκαιρίες από την αντίπαλο, αλλά ηττήθηκε με 1-0.

Αυτό ήταν και το τελευταίο τουρνουά της ομάδας για την φετινή περίοδο και θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και να ευχηθούμε για ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Οι τρεις πρώτες ομάδες του τουρνουά:
1. Βαρντάρ Μίτσιγκαν
2. ΑΠΕΛ
3. Πανθρακικός

Τεράστια επιτυχία για το Προπαιδικό τμήμα της ΑΠΕΛ Τεράστια επιτυχία για το Προπαιδικό τμήμα της ΑΠΕΛ Τεράστια επιτυχία για το Προπαιδικό τμήμα της ΑΠΕΛ Τεράστια επιτυχία για το Προπαιδικό τμήμα της ΑΠΕΛ Τεράστια επιτυχία για το Προπαιδικό τμήμα της ΑΠΕΛ IMGΤεράστια επιτυχία για το Προπαιδικό τμήμα της ΑΠΕΛ_0408 (1) Τεράστια επιτυχία για το Προπαιδικό τμήμα της ΑΠΕΛ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση

Ακολουθήστε το Live Lagadas στο  Google News

Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα