Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Οι σύλλογοι της Έδεσσας και Μακεδονίας σχημάτισαν το χάρτη

χάρτη,Μακεδονίας,σχημάτισαν,σύλλογοι,Αθήνας,Πισοδερίου,Λαγκαδά,
Οι Σύλλογοι μας συμμετείχαν στα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης – Αθήνας – Πισοδερίου και Λαγκαδά ενώ έδωσαν και το παρόν στην Έδεσσα όπου 1.500 χορευτές σχημάτισαν με τα σώματά τους τον χάρτη της πραγματικής, την μιας και Ελληνικής Μακεδονίας !!!

Οι σύλλογοι από τα καταστατικά τους είναι δεσμευμένοι να προστατεύουν τα ήθη, τα έθιμα και την Ιστορία της Πατρίδα μας. Αυτό κάνουμε και όλοι εμείς !!!
13 Ιανουαρίου και Ω/11:30 π.μ στα Λουτρά Λαγκαδά μαθαίνουμε τις επιπτώσεις του προσυμφώνου των Πρεσπών σε μια ομιλία αφύπνισης με τον Νίκο Λυγερό .

Οι Σύλλογοι μας συμμετείχαν στα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης – Αθήνας – Πισοδερίου και Λαγκαδά ενώ έδωσαν και το παρόν στην Έδεσσα όπου 1.500 χορευτές σχημάτισαν με τα σώματά τους τον χάρτη της πραγματικής, την μιας και Ελληνικής Μακεδονίας !!! Οι σύλλογοι από τα καταστατικά τους είναι δεσμευμένοι να προστατεύουν τα ήθη, τα έθιμα και την Ιστορία της Πατρίδα μας. Αυτό κάνουμε και όλοι εμείς !!!13 Ιανουαρίου και Ω/11:30 π.μ στα Λουτρά Λαγκαδά μαθαίνουμε τις επιπτώσεις του προσυμφώνου των Πρεσπών σε μια ομιλία αφύπνισης με τον Νίκο Λυγερό.

Gepostet von Ποντιακός Σύλλογος Πολυδενδρίου Λαγκαδά am Donnerstag, 10. Januar 2019

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα