Edit

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

info@gfd.gr

Τρίτη 17/05/2022

Φιναλίστ των βραβείων ELA είναι ο Χρήστος Καραϊσάριδης της Διαμαντής Μασούτης

Γράφει ο Ιωάννης Γιάννογλου .
Ο Χρήστος Καραϊσαρίδης Διευθυντής Logistics της Εταιρίας Διαμαντής Μασούτης εκπροσώπησε την Ελλάδα στον ετήσιο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό των ELA Awards 2018 που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics (European Logistics Association – ELA) με συμμετοχές από 34 χώρες μέλη ,παίρνοντας την πρωτιά στον μεγαλύτερο διαγωνισμό της Ευρώπης σαν Διευθυντής της Εταιρίας Διαμαντής Μασούτης που είναι μια μεγάλη Ευρωπαϊκή διάκριση προσωπικά για τον ίδιο και την Εταιρίας Διαμαντής Μασούτης   .
Ήρθε η στιγμή της επιτυχίας  για τον Χρήστο Καραϊσαρίδη απο τον Λαγκαδά να εξασφαλίσει την σπουδαία διάκριση και να φτάσει να διεκδικήσει το μεγαλύτερο βραβείο για τις εταιρίες Logistics και να ανεβεί όλα τα μεγάλα σκαλοπάτια της Ευρώπης για να πάρει την πρωτιά .

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ELA Awards 2018 

Επαγγελματίας του έτους 2018 ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ELA

Επικεφαλής της Υπηρεσίας Εφοδιαστικής Αλυσίδας και του CIO,

Carrefour, Ισπανία

Matthew Chamberlain

Μαθητευόμενος επιχειρηματικός εταίρος,

NHS, Ηνωμένο Βασίλειο

Χρήστος Καραϊσάριδης

Διευθυντές Logistics,

Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Ελλάδα

Έργο του έτους 2018

” Citibox “

Αναζωογονώντας τον τελευταίο τομέα παράδοσης αλληλογραφίας χάρη στην πρώτη λύση για οικονομικά αποδοτική ψηφιοποίηση γραμματοκιβωτίων για τη σύνδεση ηλεκτρονικών αγοραστών και μεταφορέων.

Citibox, Ισπανία

” Νέος Σχεδιασμός Δικτύου Παραγωγής και Logistics (NARPEL) “

Αλλαγή της ανταγωνιστικότητας των ταχυδρομικών επιχειρήσεων μέσω μοντελοποίησης βελτιστοποίησης δικτύων παραγωγής και logistics

CTT – Correios de Portugal SA, Πορτογαλία

“Η παγκόσμια αλυσίδα εφοδιαστικής αλυσίδας της Pfizer” έργο ορατότητας διαμπερούς ορατότητας “

Η Pfizer θέτει το νέο πρότυπο της βιομηχανίας φαρμακευτικών προϊόντων εφαρμόζοντας την εφαρμογή Mobilei TrackiT, την πρώτη του είδους στη βιομηχανία. Υποστηρίζοντας το πρόγραμμα “Υψηλά ενορχηστρωμένο δίκτυο παροχής (HOSuN)”, η εφαρμογή δημιουργεί πλήρη και σχεδόν σε πραγματικό χρόνο προβολή στις αποστολές εντός διαμετακόμισης από εσωτερικές και εξωτερικές τοποθεσίες προμήθειας σε συνεργαζόμενους συνεργάτες της αγοράς.

Pfizer, Βέλγιο

” Δρόμοι σε δράση για τη δημόσια υγεία”

Στα μέσα Μαρτίου 2017, η Swiss Post, ο νοσοκομειακός όμιλος του Ticino EOC και ο κατασκευαστής των αεροσκαφών Matternet ξεκίνησαν ένα κοινό έργο καινοτομίας: σχεδιάζουν να χρησιμοποιούν σύγχρονα αεροσκάφη για να μεταφέρουν εργαστηριακά δείγματα αυτόνομα μεταξύ των νοσοκομείων του EOC στο Λουγκάνο. Τα δείγματα μεταφέρονται επί του παρόντος οδικώς. Η χρήση των αεροσκαφών θα καταστήσει τις μεταφορές γρηγορότερες και αποτελεσματικότερες προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η παροχή φροντίδας στους ασθενείς.

Post CH AG, Ελβετία

“Bosch Global Logistics”

Μέχρι πρόσφατα, οι αποφάσεις διοικητικής μέριμνας λήφθηκαν σε τμήματα (GB) ή μεμονωμένες μονάδες. Έχει αναπτυχθεί μια ολιστική προσέγγιση και μεθοδολογία που επιτρέπει τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων σχετικά με το σχεδιασμό δικτύου της αλυσίδας εφοδιασμού της Bosch. Οι μεταφορές, η αποθήκη, η συσκευασία και το εξωτερικό εμπόριο αναγνωρίστηκαν ως βασικά τμήματα της αλυσίδας εφοδιασμού. Χρησιμοποιώντας τη νέα προσέγγισή της, η Bosch Logistics έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει την πρόκληση ταυτόχρονης επανασχεδιασμού και επανευθυγράμμισης των τεσσάρων βασικών τμημάτων μεμονωμένα και του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρούν.

Robert Bosch GmbH, Γερμανία

” Smart Warehousing της Skoda Auto Logistics “

Η ανταπόκριση των επιχειρήσεων στην πρόκληση στο εργοστάσιο του Kvasiny.

Skoda Auto as, Τσεχία

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα