Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 23/04/2024

Έναρξη των εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ανοίξει η ειδική εφαρμογή της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τα οριστικά αποτελέσματα της Δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», καθώς και του Προγράμματος «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ».

Σας καλούμε λοιπόν, να εγγράψετε τα παιδιά σας στους Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π. της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων εκτυπώνοντας το VOUCHER και κατόπιν να προσέρχεστε στην Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. στον 4ο όροφο για την υπογραφή της Σύμβασης.

Με χαρά και ανυπομονησία είμαστε έτοιμοι και φέτος να υποδεχθούμε τους μικρούς μας φίλους στους Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου μας. Όσον αφορά στα Κ.Δ.Α.Π., οι γονείς πρέπει να σπεύσουν για την εγγραφή των παιδιών τους στη βάρδια που επιθυμούν και να δηλώσουν τις δραστηριότητες όπως εργαστήρια χειροτεχνίας, κοσμήματος, πηλού, γυμναστική, παραδοσιακούς χορούς, μουσική, ενασχόληση με Η/Υ, παιδαγωγικό παιχνίδι, ενασχόληση με επιτραπέζια παιχνίδια και βιβλίο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 23940 20323 (εσωτ. 7 ή 401)

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα