Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Ένας Χρόνος Χωρίς τον Γιώργο Προκοπίδη

Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, σήμερα είναι μέρα μνήμης και τιμής 13 Φεβρουαρίου για τον Γεώργιο Προκοπίδη που πριν ενα χρονο μας άφησε, ένας δικό μας άνθρωπος , ένας αυτοδιοικητικός που η διαδρομή και η δράση  σημάδεψαν την πολιτική, κοινωνική, οικονομική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας.

Αποχαιρετήσαμε μαζί κι ένα φίλο, συνεργάτη, σύντροφο, οικογενειάρχη, έναν καλό πολίτη, που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες απο την πορεία του με την αυτοδιοίκηση και Οχι μόνο ..

Ο Γιώργος Προκοπίδης ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα, η εργατικότητα, η δημοκρατικότητα και το ήθος του .

Άνθρωπος διακριτικός, μεστός στα λόγια και με Δύναμη ευθύνης στις πράξεις και πάνω απ’ όλα ενεργός πολίτης, με συμμετοχή, δράσεις και μετρήσιμο αποτέλεσμα με ευαισθησίες  που Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το πάθος του για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και για την λειτουργία του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στο Λοφίσκο .

Ο ίδιος γνώριζε πολύ καλά την προσφορά ενός σχολείου ειδικής αγωγής στον τόπο, αφού ζούσε τη δυσκολία να μεγαλώνει στην οικογένεια ένα παιδί με ιδιαίτερες βιολογικές και εκπαιδευτικές ανάγκες και ήταν ευαισθητοποιημένος σε αυτό τον τομέα.

Ο Γιώργος έφυγε, αλλά άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην πόλη και τους ανθρώπους της.

Κέρδισε δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και το σεβασμό συμπολιτών, συναδέλφων, εργαζομένων και υπηρέτησε τον τόπο μας με εντιμότητα και σεμνότητα.

 

Απο την συντακτική ομάδα του Live Lagadas news 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή