Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Ένα από τα γνωστότερα καρναβάλια είναι το Καρναβάλι Λαγκαδά

γνωστότερα,καρναβάλια,Καρναβάλι Λαγκαδά,2019,

Διασκέδαση και ξεφάντωμα είναι οι λέξεις που πρωταγωνιστούν τις ημέρες της αποκριάς στον Λαγκάδα .

Ένα από τα γνωστότερα καρναβάλια έχει γίνει το Καρναβάλι Λαγκαδά , πιο δυναμικό και έντυσε τον Λαγκαδά  για τέταρτη  χρονιά με ζωηρά χρώματα δίνοντας έτσι επιπλέον ζωή στην πόλη του Λαγκαδά.

Φορώντας τις μάσκες και τις αποκριάτικες στολές, τα οποία είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία του αποκριάτικου ξεφαντώματος σκόρπισαν άφθονο γέλιο σατιρίζοντας τα επίκαιρα θέματα που απασχόλησαν την καθημερινότητα της Πατρίδας μας.

Το σύνθημα για την τελετή έναρξη της παρέλασης το έδωσε ο κόσμος στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά , μαζί με τον ξέφρενο ρυθμό.
Την παρέλαση ανοιξαν τα Κρουστοφωνα, που επαιζαν κάθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αποκριάτικους ρυθμούς ΧΟΡΕΥΤΕΣ – ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ DISCO ,ΑΛΛΑΝΤΙΝ & ΤΖΙΝΙ , ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ PLAYBOY ,CASA DE PAPEL , ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ,ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ «ΧΙΠΙΣ», O ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΑΣΟΣ – ΑΓΝΗ ,«FLINTSTONES»,ΜΩΡΑ… ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, LAGADA DE PAPEL και πολλά ακόμη πεζοπόρα τμήματα καρναβαλιστών

Η τελετή λήξης ήταν εξίσου εντυπωσιακή και συνοδεύτηκε από τον ξέφρενο χορό  των καρναβαλιστών που έδωσαν όλοι μαζί υπόσχεση πώς το επόμενο καρναβάλι του 2020 θα είναι πιο δυναμικό και με περισσότερους συμμετέχοντες.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα