Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 23/04/2024

Ένα μεγάλο ευχαριστώ υπαλλήλους και αιρετούς του Δήμου Λαγκαδά

ευχαριστώ,υπαλλήλους,αιρετούς,Δήμου Λαγκαδά,χιονια,
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους και τους αιρετούς του Δήμου Λαγκαδά που συνεχίζουν εδώ και 40 ώρες αδιάκοπα την προσπάθεια να κρατήσουν τους οδικούς αξονες του Δήμου ανοικτούς.

Και βέβαια για να κατανοηθεί το μέγεθος της προσπάθειας των αιρετών και των υπαλλήλων, θα πρέπει να επισημανθεί ότι η προσπάθεια αυτή δεν γίνεται μέσα σε ένα ομοιόμορφο αστικό περιβάλλον, αλλά σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, στον μεγαλύτερο ηπειρωτικό δήμο της Ελλάδας, με τα 1.223 τ.χλμ., τις 47 Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, τους 4 ορεινούς άξονες και τα 660 km οδικό δίκτυο.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και σήμερα το βράδυ και όλη την ημέρα αύριο. Αυτή την ώρα επιχειρούν 15 εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες, ακόμη και σε δρόμους που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου Λαγκαδά.
Η χιονόπτωση αναμένεται να είναι έντονη κατά την διάρκεια της νυχτας και υπάρχει κίνδυνος παγετού λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.
Εφιστούμε την προσοχή στους συνδημότες μας και στους διερχομένους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους σε όλα τα σημεία του οδικού δικτύου και ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο του Δήμου. Επίσης είναι σημαντικό να έχουν στα οχήματα τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Το Εργοτάξιο του Δήμου θα συνεχίσει να παραμένει ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο.

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και για προμήθεια αλατιού οι συνδημότες μας μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία στο τηλέφωνο: 23940 25243.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα