Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Έφυγε απο την ζωή ένας ξεχωριστός άνθρωπος επιστήμονας

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος, επιστήμονας και φίλος πολλών ανθρώπων της πόλης του Λαγκαδά, ο Κώστας Δημητριάδης , έφυγε σήμερα από κοντά μας, μετά από πολύμηνη μάχη, που έδωσε για την υγεία του.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, πάντα χαμογελαστός, ευγενής, γλυκύς στον τρόπο του, μυαλό ανήσυχο με αγωνία και ιδέες για το μέλλον μας.

Ο Κώστας Δημητριάδης κατάγονταν από το Πολυκάρπιο Πέλλας και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΑΠΘ και με την απόκτηση του διπλώματος συμμετείχε για τρία χρόνια στην αξιολόγηση των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας στο Ηλιακό Χωριό στη Λυκόβρυση Αττικής, σαν υποψήφιος διδάκτορας του Ενεργειακού Τομέα της Πολυτεχνικής Σχολής.

Δούλεψε σε διευθυντική θέση σε βιομηχανία και από το 1998 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της οικοδομής στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική αλλά και το Λαγκαδά.

Τα τελευταία 25 χρόνια ο Κώστας τα αφιέρωσε στο Λαγκαδά μιας και ήταν παντρεμένος με την οδοντίατρο Αντιγόνη Γκιουζέπα και είχαν δύο κορίτσια. Ασχολήθηκε με τα προβλήματα του τόπου μας και μάλιστα εκτέθηκε στις Δημοτικές εκλογές με την παράταξη του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Οι φίλοι του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ και οι φίλοι του σε όλο τον Λαγκαδά και την επαρχία μας, του στέλνουν τον τελευταίο εγκάρδιο ασπασμό και εύχονται στην οικογένειά του παρηγοριά και δύναμη ψυχής. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, γιατί πρόσωπα σαν τον Κώστα, μένουν πάντα στην καρδιά μας.

Καλό ταξίδι φίλε Κώστα!!!

Για τον ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ

ΜΑΡΚΕΛΑ ΤΑΥΡΙΔΟΥ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα