Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στον Λαγκαδά

Κινητοποιήσεις κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βρίσκονται οι αγρότες στον Δήμο Λαγκαδά και πέραν των δράσεων που οι ίδιοι προγραμματίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συμμετέχουν και σε αυτές που οργανώνουν εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών τάξεων, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου της περιοχής, Γιάννης Θεοδωρίδης.
“Διαμαρτυρόμαστε για τις κινήσεις που επιχειρούνται και που θα έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια πρώτης κατοικίας, αλλά και του βασικού εργαλείου για τον αγρότη και κτηνοτρόφο, της γης του” είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, προσθέτοντας: “Aν μας πάρουν το χωράφι, χάνουμε ουσιαστικά και τη δουλειά μας. Μιλάμε για την επιβίωσή μας”.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη, την περασμένη εβδομάδα αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Λαγκαδά, οργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της περιοχής, ενώ χθες βρέθηκαν στην τοπική εφορία, όπου και πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό.
Σήμερα, άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα του Δήμου Λαγκαδά, πρόκειται να δώσουν το “παρών” στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματίσει για τις 19.00 το ΠΑΜΕ με την ΠΑΣΕΒΕ σε δύο σημεία της πόλης, ανατολικά και δυτικά, και συγκεκριμένα στο πάρκο του Αγίου Θεράποντα στην Τούμπα και στην Πλατεία Δημαρχείου στον Εύοσμο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/agrotikes-kinitopoiiseis-enantia-stoys-ilektronikoys-pleistiriasmoys-ston-lagkada#ixzz57pKDMyXm
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα