Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

Αδήλωτα τετραγωνικά έρχονται φουσκωμένοι οι Λογαριασμοί

Αρχίσαν οι δήμοι  να στέλνουν στους πολίτες τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των δημοτικών τελών και του ΤΑΠ που προκύπτουν μετά την επεξεργασία.

Ο λαγαριασμός για όσους δήλωσαν τα αδηλωτά τετραγωνικά έρχεται μαζεμένος στη ΔΕΗ μαζι με τα ειδοποιητήρια .

Τον λογαριασμό για τα αδήλωτα τετραγωνικά άρχισαν να στέλνουν οι δήμοι στους πολίτες που αποκάλυψαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ την πραγματική επιφάνεια των ακινήτων τους.

Τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες που έλαβαν ήδη το ραβασάκι από δήμους οι οποίοι ολοκλήρωσαν την επεξεργασία των δηλώσεων που υποβλήθηκαν, αφορούν τα επιπλέον τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων που δήλωσαν είτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα είτε στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Οι έξτρα χρεώσεις για δημοτικά τέλη και το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας που χτυπούν τώρα την πόρτα των ιδιοκτητών ακινήτων έχουν υπολογιστεί αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Οι νέες χρεώσεις θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω των οποίων πληρώνονται τα δημοτικά τέλη και το ΤΑΠ. Οι ιδιοκτήτες θα δουν «φουσκωμένους» τους λογαριασμούς ρεύματος καθώς τα τέλη θα υπολογίζονται και θα επιβάλλονται πλέον σε ακίνητα μεγαλύτερης επιφάνειας.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα