Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

Αδράνεια στο έργο που έπρεπε να παραχθεί στο δήμο Λαγκαδά

Αδράνεια στο έργο που έπρεπε να παραχθεί την τελευταία διετία στο δήμο Λαγκαδά καταλογίζει στη δημοτική αρχή η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκη Ανδρεάδου.

«Δυστυχώς για το δήμο Λαγκαδά, αυτό που χαρακτηρίζει την εδώ και δύο χρόνια τη δημοτική αρχή είναι η αδράνεια» σχολιάζει η ίδια και τονίζει πως η καθημερινότητα των δημοτών είναι ένας… Γολγοθάς.

«Η καθαριότητα είναι ανύπαρκτη, σε πολλά σημεία η έλλειψη φωτισμού παραπέμπει σε ταινία θρίλερ, ενώ οι δρόμοι είναι καρμανιόλες και ακόμη και με μια μέτρια βροχή γίνονται ποτάμια. Οι διακοπές νερού είναι καθημερινές, τις περισσότερες φορές πολύωρες» επισημαίνει η κ. Ανδρεάδου.

Δεν παραλείπει μάλιστα να θίξει και το ζήτημα των νεκρών από την πανδημία, λέγοντας πως «η διοίκηση του δήμου δεν έδειξε καμία μέριμνα, ούτε σεβασμό στη μνήμη των νεκρών και τα μόνα μέτρα που έλαβε είναι εισπρακτικού χαρακτήρα».

Υποστηρίζει ακόμη πως αποδυναμώθηκε η περιφέρεια του δήμου, καθώς έκλεισαν κρίσιμες δομές, ενώ στο θέμα των υποδομών, αναφέρει ότι η κατάσταση είναι τραγική, αφού όπως λέει, ενώ υπάρχουν εργαλεία και άλλοι δήμοι τα αξιοποιούν, στο δήμο Λαγκαδά περνάνε ανεκμετάλλευτα. «Μετράμε αστοχίες, όπως το αποχετευτικό στο Ζαγκλιβέρι που οδηγήθηκε σε ναυάγιο με τη διάλυση της σύμβασης, τα πλευρικά διόδια μας επιβλήθηκαν διότι η μόνιμη απάντηση του δημάρχου ήταν «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα», ενώ και για τη ΜΕΑ Δυτικού Τομέα στη Μαυροράχη, που θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο περιβαλλοντικά την περιοχή, ο δήμαρχος επί μήνες μας έλεγε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση. Και αν δεν ξεσηκωνόταν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο σύνολό τους, δεν θα είχε γίνει απολύτως τίποτα».

makthes.gr

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα