Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ,ΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ,ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ,
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Καταθέτω επίσημα σε εσάς, τους Δημότες μας, την υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος για τον Δήμο του Λαγκάδα στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2019.
Η αγάπη μου για τον τόπο μου δεν είναι ευκαιριακή.
Κατάγομαι από το Καρτεραί του Λαγκαδά και σε αυτόν τον μικρό τόπο έπαιξα, γνώρισα τους ανθρώπους του, βίωσα τις χαρές και τις λύπες τους. Επέστρεψα ως γιατρός του ΕΣΥ και στην καθημερινή μου επαφή με χιλιάδες συνδημότες μας, είδα από κοντά την αγωνία τους για ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά μας.
Εκλέχθηκα πρώτη Δημοτική Σύμβουλος Λαγκαδά το 2014, μου ανατέθηκε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας και από το 2017 το αξίωμα της Προέδρου του Δημοτικού Συμβούλιου.
Δούλεψα, γνώρισα αλλά προπάντων κατάλαβα αυτά τα πέντε χρόνια ότι, για να μπορείς να προσφέρεις στους Δημότες θα πρέπει να απαγκιστρωθείς από τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις, από τις γερασμένες μορφές πολιτικής έκφρασης και οργάνωσης και προπάντων από τις εξαρτημένες σχέσεις.
Κατάλαβα ότι για να μπορείς να προσφέρεις σε αυτόν τον πλούσιο σε ιστορία, σε πολιτισμό, σε φυσικά αγαθά τόπο, δεν αρκεί μόνο το όραμα, αλλά απαιτείται οργανωμένο σχέδιο και παθιασμένοι άνθρωποι με γνώση για να δουλέψουν.
Δεν θα μπω ποτέ στη λογική του «τι δεν έγινε»!
Κοιτάω μπροστά και αφήνω πίσω την ανικανότητα και τον αρνητισμό.
Ξέρω τι μπορώ να κάνω!
Είμαι έτοιμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι και να αντιμετωπίσω το «δεν γίνεται».
Δεν θα υποσχεθώ για να υφαρπάξω την ψήφο των συνδημοτών μου.
Ελάτε μαζί να αγωνισθούμε για αυτόν τον δήμο, να καταθέσουμε νέες ιδέες, να οργανώσουμε ένα σύγχρονο δήμο, οικονομικά και οργανωτικά επαρκή και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων μας.
Ελάτε μαζί να αναδείξουμε σε όλη την Ελλάδα, την ιστορία, τον πολιτισμό και τον φυσικό πλούτο του δήμου μας.
Ελάτε μαζί να δουλέψουμε για ένα δήμο ικανό να προστατεύει τους ευάλωτους και να δημιουργεί ίσες ευκαιρίες για όλους.
Ελάτε μαζί να αξιοποιήσουμε τα νεανικά μυαλά του δήμου μας στις νέες τεχνολογίες, στην προσέλκυση τουρισμού, στις οργανωτικές και κοινωνικές δομές, στις δημοτικές υπηρεσίες και στην επιχειρηματικότητα.

Είμαι βέβαιη ότι όλοι μαζί ενωμένοι, με κοινούς ανιδιοτελείς στόχους, μπορούμε να δώσουμε τις μάχες μας και να νικήσουμε.

Αυτή θα είναι …. η δική μας Νίκη!
Νίκη Ανδρεάδου
Δημοτική Σύμβουλος

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα