Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

Αναστασιάδης : Είμαστε στην αρχή του τέλους αυτής της περιπέτειας

Πλησιάζουμε στην αρχή του τέλους αυτής της περιπέτειας, σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ 102 fm της ΕΡΤ3, ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.

« Μπήκαν αυτά τα «σκληρά μέτρα» διότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες αυξήθηκε κατά 40% ο πληθυσμός που νόσησε…. Η Κυβέρνηση παίρνει μέτρα, επιτηρεί όσο μπορεί με τις αρχές επιτήρησης και την αστυνομία, αλλά νομίζω ότι αν ο κόσμος δεν πειστεί να εφαρμόσει τα μέτρα, όση επιτήρηση και να κάνει η πολιτεία δεν θα έχουμε αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας,

«…λίγη υπομονή ακόμη, είμαστε στην αρχή του τέλους αυτής της περιπέτειας. Από το επόμενο διάστημα θα έχουμε πληθώρα εμβολίων , επομένως καθημερινά ο αριθμός των εμβολιαζομένων θα είναι πολύ μεγαλύτερος » .

 

Για την έντονη κριτική που ασκούν στην κυβέρνηση τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν τόνισε:

 

«…. αυτός είναι ο τρόπος για να περιοριστεί η μετάδοση του ιού και αυτός εφαρμόζεται παγκοσμίως , δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης της νόσου. Έχουμε μία αντιπολίτευση που διχάζει με την κριτική που κάνει, σε ένα θέμα που θα έπρεπε να ενώνει το πολιτικό σύστημαι»

 

Για τα Δημόσια νοσοκομεία και την σκληρή κριτική από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, υπογράμμισε:

 

« Τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδος παρότι δέχτηκαν ισχυρή πίεση το προηγούμενο διάστημα από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Ιανουάριο άντεξαν. Οποιαδήποτε κριτική και αν ασκείται από την αντιπολίτευση νομίζω ότι είναι άνευ περιεχομένου, διότι μέχρι και σήμερα που συζητάμε, η Χώρα μας αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας και την ανταπόκριση του συστήματος υγείας , κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις στην Ε.Ε.»

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

magdalini fillipiadou

Μαγδαληνή Φιλιππιάδου: Eργασίες διαγράμμισης επαρχιακής οδού Σοχού-Μαυρούδας – Κολχικού-Σοχού

Μαγδαληνή Φιλιππιάδου: Με βίντεο ευχαρίστησε όλους για τις Eργασίες διαγράμμισης της επαρχιακής οδού Σοχού-Μαυρούδας, Κολχικού-Σοχού όπου ανταποκρίθηκαν όλοι άμεσα μετά από αίτημα της . ΔΕΙΤΕ