Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Αναστασιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την ψήφο των αποδήμων

Αναστασιάδης,ΣΥΡΙΖΑ,ψήφο,αποδήμων,

Αναστασιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την ψήφο των αποδήμων, επειδή γνωρίζει ότι δεν θα τους ψήφιζαν ποτέ

«Αυτό που προσπαθούμε να ρυθμίσουμε εδώ και χρόνια δυστυχώς το αρνείται συστηματικά η αριστερά , το αρνήθηκε παλαιότερα και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2007 όταν κατατέθηκε τότε το νομοσχέδιο από την κυβέρνηση της Ν.Δ. στη βουλή. Θέλουμε επιτέλους να δοθεί η δυνατότητα , διότι το δικαίωμα απορρέει από το σύνταγμα , σε αυτούς τους ανθρώπους να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους » είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι (20.12.2018) στον REAL FM 107,1 για την ρύθμιση του θέματος με την ψήφο των αποδήμων Ελλήνων.

« Εκτίμησή μου είναι ότι αντιδρά η κυβέρνηση γιατί πιστεύει ότι οι άνθρωποι αυτοί που ζούνε σε σύγχρονες και προηγμένες Χώρες δεν θα αποφάσιζαν ποτέ να συνταχθούν με τις θέσεις ενός αριστερού κόμματος και δεν θα τους ψήφιζαν ποτέ» πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς για το το κλίμα πόλωσης που επικρατεί στο πολιτικό σύστημα ,ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε, πως το πολιτικό κλίμα το διαμορφώνει πάντα η κυβέρνηση, ότι την βολεύει αυτό το κλίμα που δημιουργείται τελευταία διότι θα συσπειρώσει πάρα πολύ τους δικούς της οπαδούς και πως η εκτίμησή του είναι ότι θα πάμε σε εκλογές μέσα σε κλίμα καταγγελιών, συκοφαντιών , λάσπης και πόλωσης.

Για τον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε:
« Εδώ και καιρό υπάρχουν αποδείξεις ότι ο κ. Βούτσης δεν ασκεί σωστά τα καθήκοντά του. Συμπεριφέρεται συστηματικά με τρόπο εξόφθαλμα μεροληπτικό σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης»,

υπογραμμίζοντας , ότι αρνείται να προγραμματίσει τις προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεις για το προσφυγικό και την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού που έχει ζητήσει εδώ και μήνες η ΝΔ, ανέχεται τη συστηματική απουσία των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ από τις διαδικασίες κοινοβουλευτικού ελέγχου κ.α.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή