Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Αναστασιάδης: όποτε κι αν γίνουν εκλογές η ΝΔ θα τις κερδίσει

Αναστασιάδης,γίνουν εκλογές,ΝΔ,κερδίσει,βουλευτής ΝΔ,Σάββας Αναστασιάδης,

Σάββας Αναστασιάδης: όποτε κι αν γίνουν εκλογές η ΝΔ θα τις κερδίσει με αυτοδυναμία

Την πεποίθησή του πως, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές , η ΝΔ θα τις κερδίσει, εξέφρασε ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Κανάλι 1 90,4 FM και τον Πέτρο Κασιμάτη σήμερα το πρωϊ (6.03.2019)

«Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές, η κατάσταση είναι πολύ ρευστή. Δεν υπάρχει πολιτική σταθερότητα…….. πιστεύω, πως όποτε κι αν γίνουν η ΝΔ θα τις κερδίσει με αυτοδυναμία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις οικογένειες των πολυτέκνων, την υπογεννητικότητα και τα χειροπιαστά μέτρα της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη των οικογενειών ο βουλευτής ΝΔ τόνισε:

« Κατ΄αρχήν να θυμηθούμε ότι το επίδομα πολυτέκνων το κατήργησε η σημερινή κυβέρνηση. Ο Πρόεδρός μας θα λάβει μία σειρά από μέτρα, δεδομένης της σημερινής οικονομικής κατάστασης, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά θα είναι μέτρα παγιωμένα. Όταν θα αρχίσει να κινείται η οικονομία και να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, προφανώς και θα διευρυνθούν»

« Δεν είναι μόνο το επίδομα των 2.000 ευρώ για τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Το αφορολόγητο θα αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί. Επίσης ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως όλα τα βρεφικά είδη πρέπει να πάνε στον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ και κανένα παιδί δεν πρέπει να μένει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, κάτι που είναι πολύ σοβαρό για τους νέους γονείς και για τις μητέρες που είναι εργαζόμενες» κατέληξε.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή