Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Ανοικτό όλο το οδικό δίκτυο στο Δήμο Λαγκαδά

Ομαλά πραγματοποιείται, αυτήν την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο του Δήμου Λαγκαδά, μετά την έντονη χιονόπτωση που σημειώθηκε από νωρίς τα ξημερώματα.

Οι κεντρικοί δρόμοι είναι ανοικτοί, όπως και το ορεινό επαρχιακό δίκτυο.
Για την αποκατάσταση των προβλημάτων στην κυκλοφορία των ΙΧ επιχείρησαν από νωρίς το πρωί εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Λαγκαδά. Ειδικότερα, επιχείρηση αποχιονισμού των δρόμων και ρίψη αλατιού έγινε στις Δημοτικές Ενότητες Καλλινδοίων, Βερτίσκου, Λαχανά και Κορώνειας και σε τμήματα του ορεινού δικτύου Ζαγκλιβερίου – Πετροκέρασων – Βερτίσκου.
Στις περιοχές όπου σημειώθηκαν τα εντονότερα προβλήματα λόγω της χιονόπτωσης, βρέθηκε από το πρωί ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Προκοπίδη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Στέλιο Μπρατάνη, ο οποίος και συντόνισε την επιχείρηση αποχιονισμού των δρόμων.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή