Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή μου προς τους κατοίκους της Ανάληψης

Αντί επιλόγου εκλογών: Ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή μου προς τους κατοίκους της Ανάληψης

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Κοινότητας του χωριού μας έφτασε, αισίως, στο τέλος της και, λαμβάνοντας τα αποτελέσματα, δεν μπορώ παρά να σας ευχαριστήσω θερμά που με αναδείξατε πρώτο σε σταυρούς. Η προτίμηση και η αγάπη σας στο πρόσωπό μου με τιμούν ιδιαίτερα και με γεμίζουν χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια που με επιλέξατε να εκπροσωπήσω το χωριό μας και όλους εσάς στο Δήμο και να διεκδικήσω ένα καλύτερο χωριό για όλους μας.
Δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και να παλέψω ακούραστα με όλες μου τις δυνάμεις για την ολική αποτελμάτωση και επανεκκίνηση του χωριού μας, για την ανάδειξή του και τη δυναμική συμμετοχή του στα δρώμενα του Δήμου Λαγκαδά.

Μαζί μπορούμε να εισάγουμε την Ανάληψη σε μια νέα εποχή και να την κάνουμε πρότυπο και σημείο αναφοράς της περιοχής μας.
Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον αγώνα που διεξήγαν όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι ανεξαρτήτως συνδυασμού ή παράταξης.

Ήταν ένας υγιής συναγωνισμός γεμάτος σεβασμό και όχι ανταγωνισμός, γιατί ο στόχος όλων μας ήταν και είναι πάνω από όλα η προάσπιση και η προώθηση των συμφερόντων του τόπου μας και του συνόλου των κατοίκων του.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Δολμάς
Νεοεκλεγείς Πρόεδρος κοινότητας Ανάληψης

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα