Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Ανταλλαγή τεχνογνωσίας Προέδρων Δήμου Λαγκαδά

Η πρόεδρός Πελαγία Χρυσανθοπούλου κοινότητας Εξαλόφου μαζί με την πρόεδρο της Κοινότητας Καβαλαρίου Γεωργία Μιχαηλίδου επισκέφθηκαν την Κοινότητας Βασιλικών του Δήμου Θέρμης.

Συζητήθηκαν με το προεδρείο της εκεί κοινότητας θέματα που αφορούν την λειτουργία κοινοτήτων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόεδροι στην άσκηση των καθηκόντων τους και λύσεις που μπορεί να δοθούν.

Διακοινοτική συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας 

Τα προβλήματα κοινά, συζητήσαμε πολλά θέματα της αρμοδιότητας μας και ειδικά ζητήματα εγγειοβελτιωτικα και αντιπλημυρικα μιας και οι συγκεκριμένες Κοινότητες τις προηγούμενες μέρες αντιμετωπισαν ακραία φαινόμενα καταστροφών και πλημμυρών.

Καταλήξαμε και είμαστε σε κοινή κατεύθυνση πως στη δύσκολη αυτή οικονομική και υγειονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αγωνίζεται να κρατηθούν όρθιες οι Τοπικές Κοινωνίες.

Σε αυτό πρωταρχικό ρόλο θα παίξουν δυνατές Κοινότητες με όραμα και δουλειά μιας και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο και τον αρμό του πολίτη με κάθε μορφής εξουσία .

Ευχαρίστησαν  θερμά την Κοινότητα Βασιλικών για την φιλοξενία και τον πολύ εποικοδομητικό διάλογο καθώς και την συνεργασία που θα έχουμε εφεξής.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα