Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 27/04/2024

Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ o γάμος της Χρονιάς (βίντεο)

Αντώνης Ρέμος,Υβόννη Μπόσνιακ,γάμος,Χρονιάς,

Ένας λαμπερός γάμος με 350 καλεσμένους από το χώρο του θεάματος αλλά και ηχηρά ονόματα του επιχειρείν – Υπέρκομψο το ζεύγος – Ένα πάρτυ όπου τραγούδησαν πολλοί μουσικοί αστέρες – Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ο Ερος Ραματσότι
Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια κοινού βίου και τη γέννηση της κόρης τους, Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον 350 καλεσμένων.

Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ήταν ένας εκ των τεσσάρων κουμπάρων του ζευγαριού. Οι υπόλοιποι τρεις ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννη Παπαλέκας.

Τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον γάμο της χρονιάς δείχνουν έναν μεγάλο έρωτα που μεγαλώνει με το χρόνο

Ηταν η βραδιά της ζωής τους. Μπορεί να μετρά ήδη δέκα χρόνια η κοινή τους πορεία, ωστόσο στο γάμος τους ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ έδειξαν ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έπαιρνε τα μάτια του από την όμορφη γυναίκα του και το ζευγάρι φιλιόταν τρυφερά με κάθε ευκαιρία: Όταν έκοψαν μαζί τη γαμήλια τούρτα, όταν χόρευαν αγκαλιασμένοι στην πίστα. Μαζί τους στη βραδιά της ζωής τους ήταν και ο καρπός του έρωτά τους, η κόρη τους Ελένη.

Ο διάσημος Ιταλός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή τόσο μόνος του, όσο και μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και ξεσήκωσαν τους καλεσμένους
Τα έδωσε όλα χθες το βράδυ, στο γάμο των φίλων του Αντώνη Ρέμου και Υβόννης Μπόσνιακ ο Έρος Ραματσότι. Ο διάσημος Ιταλός τραγουδιστής και συνθέτης που έδωσε το παρών στο γάμο της χρονιάς μαζί με την σύζυγό του ανέβηκε στην εκπληκτική σκηνή που είχε στηθεί για τη βραδιά στο κτήμα του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη.

Ο Ερος Ραματσότι μόνος του αλλά και με τον Ρέμο ξεσήκωσε για τα καλά τους καλεσμένους, όπως και οι υπόλοιποι τραγουδιστές που εμφανίστηκαν για να τιμήσουν τον φίλο τους, σε αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά.

VID 20180916 WA0002
VID 20180916 WA0003

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα