Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Απέφυγε τη…φασαρία ο Κώστας Γιουτίκας με πολιτική ορθότητα

Απέφυγε,φασαρία,Κώστας Γιουτίκας,πολιτική ορθότητα,

Απέφυγε τη…φασαρία

Τελευταία μέρα η σημερινή της προεκλογικής περιόδου και μετά από μια εξαντλητική κούρσα τριάντα ημερών οι υποψήφιοι σπεύδουν να ανταποκριθούν στις ύστατες απαιτήσεις της μάχης για την εκλογή τους.

Πάντως μέσα στη φασαρία, τα αλληλοκαρφώματα, τις βαρύγδουπες υποσχέσεις, τις φωνές και τα συνθήματα, κάποιοι ξεχώρισαν για τον πολιτικό τους πολιτισμό και τον ουσιαστικό διάλογο που επιδίωξαν με τους πολίτες.

Όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη», Κώστας Γιουτίκας, που επιμένει να λέει ότι με πολυλογία και ανέξοδες υποσχέσεις κανείς δεν μπορεί να φτάσει μακριά.

Η άποψη του κ. Γιουτίκα, είναι πως καθένας που βρέθηκε σε θέση ευθύνης κατά τη διάρκεια της πενταετίας, έχει υποχρέωση απέναντι στους ψηφοφόρους να τους δώσει …απόδειξη για τη δουλειά του.

Ο ίδιος ξεκίνησε νωρίς, επικεντρώθηκε στην παρουσίαση του έργου του και τη συζήτηση με τους πολίτες, με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και ρεαλιστικές προτάσεις για το μέλλον. Ευελπιστώντας ότι η στάση του θα εκτιμηθεί και ειδικά από τους νεότερους σε ηλικία ψηφοφόρους, που απεχθάνονται την άσκοπη προεκλογική φασαρία.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα