Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Απίστευτα βίντεο και οι εικόνες από το Πισοδέρι Έλληνας να «σκοτώνει» Έλληνα

 Ύπουλα χτυπήματα απο τα ματ όπως θα δείτε και στο βίντεο απο ανθρώπους που διαδήλωσαν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας .

Απίστευτες εικόνες ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ καταγράφουν οι κάμερες διαδηλωτών στο Πισοδέρι  που δεν θα δείτε πουθενά .
Οι διαδηλωτές για να προστατεύουν από την βροχή των δακρυγόνων ακόμα και από ακροβολισμένους αστυνομικούς έτρεχαν στο γύρο δάσος αλλά ήταν τόσα πολλά τα δακρυγόνα που δεν μπορούσαν  να κάνουν τίποτα  σε παιδιά, καλόγριες, νέους, γυναίκες απλά επειδή τους έλεγαν είμαστε Έλληνες όπως και εσείς μη ρίχνετε δακρυγόνα.
Ένα παιδί πιθανόν να έχει μείνει παράλυτο ενώ μια γυναίκα χαροπαλεύει.  
Ένας νεαρός σοβαρά τραυματίας από χτυπήματα των ΜΑΤ στον αυχένα έχει πολύ σοβαρά πρόβλημα. Το ίδιο και μια  γυναίκα.
Αυτοκίνητα και  ασθενοφόρα μετέφεραν συνεχώς τραυματίες με αναπνευστικά προβλήματα ηλικιωμένους, παιδιά, και πολλούς αιμόφυρτους …
ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΤΈΦΕΡΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ 

Φτάσαμε εκεί γύρω στις 11. Συγκεντρωθήκαμε στην Βίγλα, στο χιονοδρομικό. Όταν φτάσαμε βρήκαμε συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου με σημαίες οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για την Μακεδονία, ήταν διάφοροι μητροπολίτες και μιλούσαν επίσης, δηλαδή ένα συλλαλητήριο.

Πιο είναι το πρόβλημα εδώ; Το Πισοδέρι, το χωριό στο οποίο υποτίθεται είχαμε συνάντηση ήταν 5 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που ήμασταν. Εμείς δεν γνωρίζαμε τίποτα. Δεν γνωρίζαμε ότι σε εκείνο το χωριό υπήρχε αστυνομία και εμπόδιζε κόσμο να τους περάσει για να συνεχίσει για τις Πρέσπες.

Ήταν λες και κρατούσαν τον κόσμο στην Βίγλα επίτηδες. Δηλαδή όσοι ήταν μαζεμένοι στη Βίγλα, ήταν λες και τους κρατούσαν επίτηδες τον κόσμο εκεί (σπόντα για τους διοργανωτές και την αστυνομία).

Όταν λοιπόν καταλάβαμε ότι εκεί όπου στεκόμασταν απλά καθόμασταν  και ακούγαμε να μιλάνε και να μιλάνε, πήγαμε στο Πισοδέρι.

Εκεί βρήκαμε ένα χάος. Συγκεκριμένα ένας νεαρός ήταν πεσμένος κάτω. Τι έγινε; Τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι. Αργότερα μάθαμε πως το παιδί αυτή τη στιγμή ενδέχεται να μείνει παράλυτος.

Τι άλλο έγινε; Μια γυναίκα έσπευσε να τον βοηθήσει, την χτύπησαν και εκείνην, και είναι σε κωματώδη κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Εμείς; Εμείς απλά καθόμασταν λίγο πιο μακριά προφανώς χωρίς να πλησιάσουμε. Διευκρινίζω ότι ήταν και παιδιά ανάμεσα και ηλικιωμένοι.

Ξαφνικά, πίσω από τα δέντρα του δάσους εκεί στο χωριό άρχισαν να πέφτουν μολότοφ ανάμεσά μας. Προφανώς και αρχίσαμε να τρέχουμε σαν τους τρελούς. Ακριβώς δίπλα μου ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά του μπαμπά του: “Μπαμπά καπνός, τσούζουν τα μάτια μου, μπαμπά!”

Επιστρέψαμε γρήγορα πίσω.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα