Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Απίστευτη Ιστορία κάτοικου Λαγυνών η περιπέτεια με τον ΟΑΣΘ

Απίστευτη Ιστορία κάτοικου Λαγυνών η περιπέτεια με τον ΟΑΣΘ .

Ώρα 13.55 είμαι στάση Αντιγονιδών και το λεωφορείο των 13.52 ή δεν πέρασε καθόλου (άρα δεν έγινε το δρομολόγιο) ή πέρασε σαν αστραπή λόγω του ότι είναι EXPRESS και δεν το πρόλαβα. ΟΚ. Το επόμενο δρομολόγιο είναι το 83Β στις 14.07 αναχώρηση και περνάει τόσο φίσκα που δεν χωρούσε καρφίτσα. Έχοντας υπόψη από τα δρομολόγια ότι έπονται τα 83 EXPRESS στις 14.22 και 14.42, σκέφτομαι ΟΚ, θα πάρω ένα από αυτά που λόγω του ότι δεν σταματούν σε όλες τις στάσεις θα πάω γρήγορα και στον ίδιο χρόνο. Να σημειωθεί ότι σχεδόν ΟΛΟΙ οι κάτοικοι Λαγυνών, πρέπει με τα ΙΧ τους να πάνε στην στάση ΛΑΓΥΝΑ (παλαιά Ε. Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας) ή ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ μέσα στο κάτω χωριό για να παραλάβουν τους δικούς τους, ώστε να μη περπατάνε μέσα στην ζέστη από 10-50 λεπτά).
Μετά από τα παραπάνω δρομολόγια του 83, ακολουθούσε το 83Μ στις 15.00/
Ε, λοιπόν, τα δρομολόγια των 14/22 και 14.42 του 83 δεν έγιναν και πήρα το 83Μ, φωνάζοντας τους ήδη επιβαίνοντες να με αφήσουν να μπω, δεδομένου του ότι κατέβηκε ένας επιβάτης!!!!!!
Ο οδηγός, αφού ενημέρωσε με τον ασύρματο την διοίκηση, δεν σταμάτησε στις επόμενες 2 στάσεις, ΚΟΛΟΜΒΟΥ & ΒΑΡΔΑΡΙ, γιατί δεν χωρούσε καρφίτσα.
Ήδη εγώ ήμουν πάνω στην πόρτα και όταν άνοιγε έπρεπε να ζουλήξω σε βαθμό απαράδεκτο τους άλλους.
Στις επόμενες στάσεις ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει, γιατί πολλοί επιβαίνοντες που δεν ήταν για περιοχή Λαγκαδά, ήθελαν να κατεβούν.
Έκανα προσωρινά σκηνικό ότι δεν κατεβαίνω για να τους δείξω ότι ήταν απαράδεκτοι και στο τέλος κατέβηκα για να κατεβούν.
Δίπλα μου λυποθύμησαν δύο γυναίκες από το στριμωξίδι.
Να βάλουν έναν αντιδήμαρχο, έναν υπάλληλο, έναν τέλος πάντων, να ελέγχει καθημερινά την εκτέλεση όλων των δρομολογίων και να ζητήσουν όλα τα 83, να σταματούν μόνο σε τρείς στάσεις από αφετηρία ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ μέχρι ΑΝΘΟΚΗΠΟΙ (όσοι θέλουν να πάνε σε άλλο προορισμό, έχουν από 1-5 επιλογές άλλων γραμμών εντός πολεοδομικού συγκροτήματος).
ΟΛΑ τα 83, το ίδιο και από αφετηρία ΛΑΓΚΑΔΑ μετά την στάση ΑΓΝΟ ή ΛΑΓΥΝΑ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα