Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛ.Γ.Α.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛ.Γ.Α.

Σε αντίθεση με τον Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α. κ. Αθαν. Μπακαλέξη, στις 27 Μαρτίου 2017 και μετά την προκήρυξη αποχής από κάθε σχετική εργασία των Ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α., λάβαμε σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΕΛ.Γ.Α. με το οποίο επιχειρείται αιτιολόγηση της καθυστέρησης καταβολής των αμοιβών των Ανταποκριτών.

Παρά όμως το αιτιολογικό που αναπτύσσεται στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ εκκρεμεί η έγκριση της έκδοσης της κοινής Υπουργικής Απόφασης από το Υπουργείο Οικονομικών-Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να ξεμπλοκάρει η καταβολή των αποζημιώσεων των Ανταποκριτών για το 1ο και 2ο εξάμηνο του 2016.

Με θετική πάντα διάθεση και με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών αναμένουμε από τη Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την καταβολή των αμοιβών προκειμένου να εξετάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. το ενδεχόμενο αναστολής της κινητοποίησης ΑΠΟΧΉΣ των Ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. Μέχρι τότε η Πανελλαδική Αποχή των Ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. από τα καθήκοντά τους θα συνεχιστεί κανονικά.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή