Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 23/04/2024

Αποχιονισμός οδικού δικτύου ορεινού όγκου Δήμου Λαγκαδά

Αγώνας δρόμου για να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου του Δήμου Λαγκαδά λόγω παγετού και χιονοπτώσεων

Σε πλήρη ετοιμότητα βρέθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαγκαδά ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα δυσκολίες που δημιουργήθηκαν στο οδικό δίκτυο των Δημοτικών Ενοτήτων του ορεινού όγκου από τις χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν χθες, αλλά και τον παγετό που επικρατεί σήμερα.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Παντελή Αϊβατζίδη, συντόνισαν χθες επιχείρηση αποχιονισμού του οδικού δικτύου στην Όσσα, τον Βερτίσκο και τη Νικόπολη, όπου επιχείρησαν εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες του Δήμου.

Στον Σοχό, τα Πετροκέρασα και τις Κυδωνιές της Δημοτικής Ενότητας Λαχανά επιχειρούν και σήμερα εκχιονιστικά και αλατιέρες ώστε να πραγματοποιείται η κυκλοφορία χωρίς προβλήματα.

Στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον οικισμό της Χωρούδας, επιχειρούν γκρέιντερ του Δήμου ώστε να να αποκατασταθεί η προσβασιμότητα η οποία είχε καταστεί αδύνατη λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα