Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Αρνητικές αντιδράσεις για υποψήφιο δήμαρχο στον Λαγκαδά

Αρνητικές αντιδράσεις για υποψήφιο δήμαρχο στον Λαγκαδά

Με σχόλια γέμισαν πολίτες του Δήμου Λαγκαδά  τα κοινωνικά μέσα μετά τα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου και κατά του πρώην δημάρχου και κατηγορουμένου σε διάφορες δίκες για διασπάθιση δημοσίου χρήματος και για κακοδιοίκηση επί θητείας του την περίοδο 2011 – 2014 .

Οταν προκαλείς  ενοικιάζοντας ένα μεγαθήριο προεκλογικό κέντρο με το υψηλότερο ενοίκιο στην πόλη του Λαγκαδά , φυσικά υπάρχουν αντιδράσεις .

Απίστευτα email και μηνύματα έχουμε δεχτει από χτες με βαριές κατηγορίες και απίστευτες εκφράσεις προς το πρόσωπο του .

Κάτω από τις διαφημιστικές δημοσιεύσεις σε γνωστή διαφημιστική ιστοσελίδα γέμισε σχόλια σχετικά με τα εγκαίνια .

Είναι αλήθεια μετά από 5 χρόνια έχουμε φτάσει στο σημείο να μπαινοβγαίνουν καθημερινά Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης στα Λουτρά Λαγκαδά , ξεχωριστά που είμαστε διάσημοι σαν ο Δήμος της Διαφθοράς στους Εισαγγελικούς κύκλους με εκατοντάδες καταγγελίες .

Δικαιολογημένα  οι άνθρωποι αυτοί που πήγαν εκεί να χειροκροτήσουν την Μαύρη σελίδα αυτού του τόπου όπως έλεγε και ο Ζίγκμουντ Φρόυντ “Η συνείδηση μοιάζει με συντριβάνι που παιχνιδίζει στον ήλιο και ξαναβυθίζεται στη μεγάλη υπόγεια δεξαμενή του υποσυνείδητου από όπου πηγάζει“.

Φώτο απο LAGADAS NET

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα