Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

Γιάννης Καραγιάννης: Η ΝΔ έρχεται για να ενώσει όλους τους Έλληνες

Γιάννης Καραγιάννης,ΝΔ,έρχεται,ενώσει,Έλληνες,

Γιάννης Καραγιάννης: ” Η ΝΔ έρχεται για να ενώσει όλους τους Έλληνες”  δήλωσε στην ομιλία του στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του δημάρχου Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη, που κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε και στην πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι υποψήφιος βουλευτής. «Αποδέχτηκα αμέσως την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Γιατί στον αγώνα για την πολιτική αλλαγή στη χώρα μας δεν περισσεύει κανείς», σημείωσε.

Για το διακύβευμα των εθνικών εκλογών ο κ. Καραγιάννης επισήμανε ότι η ΝΔ βαδίζει ενωμένη για την πολιτική αλλαγή. «Για να κάνουμε το restart της χώρας με νέα πρόσωπα, με ανθρώπους που μπορεί να φέρουν τις αλλαγές και διαθέτουν φρέσκες ιδέες και έχουν εμπειρία διοίκησης», σημείωσε, ενώ στην ομιλία του άσκησε κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης. «Η τετραετία ΣΥΡΙΖΑ μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Αυτό που είδαμε ήταν τα ψέματα και η εξαπάτηση από τη μεριά εκείνων που θα καταργούσαν τα μνημόνια με ένα νόμο και με ένα άρθρο. Ζήσαμε την παράλογη υπερφορολόγηση που κατέστρεψε τη μεσαία τάξη. Βιώσαμε τη φτωχοποίηση της χώρας με την κυριαρχία της λογικής των επιδομάτων. Είδαμε μπροστά μας την εθνική ταπείνωση με τη συμφωνία των Πρεσπών. Οι πολίτες όμως τιμωρούν όταν δεν είσαι αξιόπιστος. Όταν άλλα λες τη μια ημέρα και άλλα την άλλη. Και αυτό το είδαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι απέμεινε άραγε από το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που ανακοίνωσε εδώ το 2014 ο κ. Τσίπρας; Ποια υπόσχεση υλοποιήθηκε πέντε χρόνια μετά; Καμία. Τι απέγινε από τη δήλωση ότι εμείς θα βαράμε το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν;», σημείωσε.

Ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε και στο αύριο της Ελλάδας. «Μετά από μια μεγάλη περίοδο έντασης, διχασμού, μεγάλων παθών στην ελληνική κοινωνία η ΝΔ έρχεται για να ενώσει όλους τους Έλληνες. Μακριά από ρεβανσισμούς και απόλυτα αφοσιωμένη στο πρόγραμμά της και με το χρέος την επόμενη μέρα να είναι εδώ για όλους τους Έλληνες. Με έμφαση στην ανάπτυξη. Με βασικό στόχο το καλύτερο κράτος. Με όπλο ένα πολύ τολμηρό σχέδιο που θα αναδιατάξει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και θα υλοποιηθεί έχοντας μαζί μας τους δημόσιους υπαλλήλους».

Μιλώντας για τη συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη ο κ. Καραγιάννης παρουσίασε τους έξι μεγάλους στόχους για την Ελλάδα του μέλλοντος. «Πρώτον για μια οικονομία με λιγότερους φόρους και περισσότερες επενδύσεις. Δεύτερον για ένα κράτος που θα προστατεύει τους πολίτες από τους εγκληματίες και από την βία των μολότοφ, γιατί η ασφάλεια είναι δημοκρατικό δικαίωμα όλων και πρώτα από όλα των νέων παιδιών. Τρίτον για μια σύγχρονη, δημόσια εκπαίδευση που θα παρέχει σε όλα τα Ελληνόπουλα τα εφόδια να αρχίσουν μόνα τους την ζωή τους και το μέλλον τους. Τέταρτον για ένα κράτος δικαίου, με θεσμούς που θα λειτουργούν αποτελεσματικά. Πέμπτον για ένα πολιτικό σύστημα πραγματικά διαφανές και δημοκρατικό. Και έκτον για μια κοινωνία με αλληλεγγύη, γιατί η ελευθερία και η αλληλεγγύη ήταν και είναι οι δυο αξίες αυτής της μεγάλης παράταξης», σημείωσε.

Επίσης, ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, που όπως είπε πλήγωσε τους Μακεδόνες. «Ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε μακεδονική γλώσσα, ταυτότητα και εθνότητα στους γείτονες, λέγοντας ναι εκεί που όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί είπαν όχι. Έβαλε το εθνικό συμφέρον στη ζυγαριά των δικών του επιδιώξεων. Εμείς θα προστατεύσουμε τη χώρα και ειδικά τη Βόρεια Ελλάδα από τις αρνητικές συνέπειες μιας πολύ κακής συμφωνίας», σημείωσε ενώ υπενθύμισε ότι το πρώτο ψήφισμα κατά της συμφωνίας έγινε από την ΚΕΔΕ και θύμισε το μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε κατά της συμφωνίας στο Λαγκαδά.

Και κατέληξε καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. «Ο κύβος για την πολιτική αλλαγή επιτέλους ερίφθη. Ξεκινάμε ενωμένοι και κοιτάμε μπροστά. Εγώ δεσμεύομαι να φανώ χρήσιμος στον τόπο μου, στη χώρα μου και στον Κυριάκο Μητσοτάκη», κατέληξε ο κ. Καραγιάννης καταχειροκροτούμενος.

Στην τελετή των εγκαινίων μίλησε ο κ. Πατούλης, σημειώνοντας με νόημα ότι παρά το φόρτο της δουλειάς των ημερών δεν θα μπορούσε να λείψει σε αυτή την σημαντική στιγμή του πιο στενού του συνεργάτη, όπως χαρακτήρισε τον Γιάννη Καραγιάννη. «Ο Γιάννης Καραγιάννης τίμησε την εργασία του, την επιστήμη του, αλλά και την αυτοδιοίκηση. Θέλουμε ανθρώπους στο Κοινοβούλιο που είναι πατριώτες, που είναι καλοί οικογενειάρχες, που έχουν ώρες πτήσης στην αυτοδιοίκηση. Γιατί οι αυτοδιοικητικοί πετυχαίνουν το άριστο και ξέρουν να λύνουν τα προβλήματα των πολιτών. Ο Γιάννης Καραγιάννης μπορεί και να συνθέτει και να διεκδικεί. Γιάννη, στις 7 Ιουλίου θα είσαι μέλος του Κοινοβουλίου και θα αποτελέσεις εκφραστή των δικών μας οραμάτων», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη, Αρχιμανδρίτης π. Αναστάσιος, ο οποίος μετέφερε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, αλλά και τις ευχές του η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών να είναι στο μέλλον ακόμη πιο έντονη και από τη θέση του βουλευτή.

Ιωάννης Καραγιάννης
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Β’ Θεσσαλονίκης
#ΜΑΖΙστηνΠράξη

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα