Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Γ. Καραγιάννης: Θα καταργήσουμε το πανεπιστημιακό άσυλο

Γ. Καραγιάννης: Θα καταργήσουμε το πανεπιστημιακό άσυλο και τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Σφοδρή επίθεση κατά των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Αtlas tv ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καραγιάννης.

Ο κ. Καραγιάννης αντέκρουσε για ακόμη μία φορά τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ περί κρυφής ατζέντας τονίζοντας ότι «τo πρόγραμμά της Νέας Δημοκρατίας είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο και μπορούν να το δούνε όλοι. Η έκφραση του πρωθυπουργού, ότι το πρόγραμμά μας μυρίζει αίμα, ήταν προσβλητική».

Στη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης ο κ. Καραγιάννης κατήγγειλε την εσπευσμένη ψήφιση του νέου ποινικού κώδικα και του κώδικα ποινικής δικονομίας από την Κυβέρνηση απουσία της αντιπολίτευσης. Ο έτερος καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή, πρώην υπουργός δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, υπεραμύνθηκε της ψήφισης των δύο νομοθετημάτων. Ο κ. Καραγιάννης επανήλθε επισημαίνοντας ότι βάσει του νέου ποινικού κώδικα την 1η Ιουλίου θα βγούνε από τη φυλακή περίπου 300 κακοποιοί μόνο στην Αττική. Αιτία είναι η αναθεώρηση του άρθρου 374 του ποινικού κώδικα που αφορά τις διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και τη μετατροπή τους από κακουργήματα σε πλημμελήματα.

Ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε εκτενώς στην ανασφάλεια που αισθάνονται οι πολίτες και κατέληξε δηλώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία αμέσως μόλις γίνει Κυβέρνηση θα προχωρήσει στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και στην απόσυρση του Νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα