Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Δέματα αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά

Δέματα αγάπης,Ιερά Μητρόπολη,Λαγκαδά,Λητής,Ρεντίνης,
Δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μοιράσθηκαν προς τους ανθρώπους εκείνους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα διαβίωσης, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της 22ης Δεκεμβρίου 2016, εις την κεντρική αίθουσα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός».

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος, απεύθυνε πατρικούς και παρηγορητικούς λόγους αγάπης και ελπίδος, προς τους αδελφούς μας εκείνους που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο λόγω των πολλών δυσκολιών που διέρχεται η πατρίδα μας, ενώ αναφέρθη και στην συνεχή στήριξη που προσπαθεί να παρέχει η Ιερά μας Μητρόπολη σε ανθρώπους που δεν καταφέρνουν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους, εκτός από αυτές τις έκτατες εκδηλώσεις αγάπης, με την καθημερινή λειτουργία του συσσιτίου και του κοινωνικού παντοπωλείου καθώς επίσης και του κέντρου ένδυσης και υπόδησης που λειτουργούν, ώστε μέσα από αυτούς τους τρόπους να μην λείπει ποτέ και από κανένα πρόσωπο, το χαμόγελο και η ελπίδα.

Καταλήγοντας την σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους Ιερείς της Μητροπόλεως Λαγκαδά, ιδιαιτέρως δε τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο π. Αναστάσιο Παρούτογλου και τον Πρωτ. π. Ανδρέα Τασούλα, οι οποίοι είχαν την ευθύνη αλλά και την μέριμνα της φιλανθρωπικής αυτής εκδηλώσεως, καθώς επίσης και όσους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας, οι οποίοι με πολλή αγάπη και προθυμία ψυχής, στηρίζουν είτε το πνευματικό είτε το φιλανθρωπικό έργο που επιτελείτε στις κατά τόπους ενορίες καθώς και στα συσσίτια αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως, κατά τις καθιερωμένες καθημερινές αλλά μηνιαίες, διανομές χρηματικών βοηθημάτων αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης, φαγητού και τροφίμων.

Τέλος ανακοίνωσε για ακόμη μία φορά ότι και την παραμονή αλλά και την κυριόνυμο ημέρα της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων, θα προσφερθούν δωρεάν μερίδες φαγητού προς όλους τους κατοίκους του Λαγκαδά, ανεξαρτήτως οικονομικής καταστάσεως, μέσα από συσσίτιο που λειτουργεί εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα