Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Δήμος Λαγκαδά: Ολοκληρώθηκε ο σημερινός δωρεάν έλεγχος Covid-19

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή των δημοτών ο σημερινός δωρεάν έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στα πλαίσια του προγραμματισμένου 2μέρου ελέγχου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Η όλη διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και χωρίς προβλήματα, ενώ η ΕΣΕΠΑ Λαγκαδά συνέβαλε με την εθελοντική δράση της ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Συνολικά προσήλθαν για εξέταση 117 άτομα.

Υπενθυμίζεται πως όσοι δημότες επιθυμούν να προχωρήσουν σε διενέργεια τεστ κορωνοϊού, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στο χώρο των Λουτρών Λαγκαδά και από ώρες 10 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι.

O έλεγχος από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ γίνεται χωρίς οι πολίτες να χρειάζεται να βγουν από το αυτοκίνητο και χωρίς να έχει προηγηθεί ραντεβού. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 5 λεπτά και γίνεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Αμέσως μετά τη λήψη του δείγματος οι διερχόμενοι οδηγοί συνεχίζουν την πορεία τους και για το αποτέλεσμα του ελέγχου ενημερώνονται μέσω αποστολής sms, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό ή τηλεφωνικά στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι θετικό.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Για μετακίνηση στον χώρο διεξαγωγής των test, στέλνετε 1 στο 13033 ή συμπληρώνετε ατομική δήλωση μετακίνησης.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα