Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Δείτε το πόθεν έσχες του Δημάρχου Λαγκαδά

kardia dimarxos lagkada

Δημοσιεύθηκαν την 11η Μαΐου οι Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης (γνωστές ως “Πόθεν Έσχες”) των προσώπων των περ.α΄ έως και ε΄ της παρ.1 του αρ.1 του ν.3213/2003 ως ισχύει, στην οποία περ.ε’ ο νόμος περιλαμβάνει ρητά τόσο τους Δημάρχους όσο και τους Περιφερειάρχες.

Υπογραμμίζεται ότι οι Δηλώσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι του έτους 2019, δηλαδή αφορούν τη χρήση 2018 του σημερινού Δημάρχου Λαγκαδά  Ιωάννη Ταχματζίδη .

Αυτό σημαίνει, με απλά λόγια, ότι δεν περιλαμβάνονται όλοι οι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες της τρέχουσας θητείας, αλλά μόνο εκείνοι που, βάσει της νομοθεσίας, ήταν υπόχρεοι υποβολής Δήλωσης για τη χρήση 2018.

Το πλήθος των Δηλώσεων που δημοσιοποιήθηκαν ανέρχεται συνολικά σε χίλιες εβδομήντα δύο (1.072) και ο έλεγχός τους είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την παρ.2 του αρ.2 του ν.3213/2003, οι δηλώσεις αυτές θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής. Η δημοσίευση των στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΙΩΑΝΝΗ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ

TACHMATZIDIS_IOANNIS_1568326_2019

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή