Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Δημήτρης Βαρτζόπουλος : “ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ”

Στις εκλογές της Κυριακής ο πολίτης δεν καλείται να επιλέξει ποιος κατά την άποψη του θα είναι καλύτερος διαχειριστής της Εξουσίας. Ή ποιος έχει καλύτερες προτάσεις, πρόγραμμα και εξαγγελίες για την Παιδεία, την Υγεία ή την Ασφάλεια! Την Κυριακή ψηφίζουμε μόνο για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, για να παραμείνει η Ελλάδα μας εντός του σκληρού πυρήνα της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», τόνισε ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στο Πλαγιάρι.
Όπως τόνισε, «είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει τη ρήξη με την Ευρώπη. Το βλέπουμε καθαρά στις καθημερινές τοποθετήσεις των στελεχών του. Αυτή η ρήξη λοιπόν μπορεί να μας βγάλει από την Ευρώπη, κάτι που θα φέρει την καταστροφή στην Εθνική Οικονομία! Και αυτό δεν είναι ούτε κινδυνολογία, ούτε καταστροφολογία! Είναι η ορατή πραγματικότητα που μπορεί να γίνει οδυνηρή για εκατομμύρια Έλληνες»!
Μιλώντας για τη δική του υποψηφιότητα, ο κ. Βαρτζόπουλος σημείωσε ότι «η θητεία μου σε φορείς της Κυβέρνησης στην Αθήνα πιστεύω ότι μου έχει δώσει μία βαθιά γνώση όλων των προβλημάτων της Δημόσιας Διοίκησης. Και με βάση αυτό τον προσόν πιστεύω ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος στις προσπάθειες που κάνει ο Περιφερειάρχης, οι Δήμαρχοι, οι επιχειρηματίες και οι φορείς της περιοχής μας για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και να κινηθούν προς την κατεύθυνση της Ανάπτυξης».
Σήμερα Πέμπτη και ώρα 8 μ.μ. ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτικών φίλων του, στην Αγία Τριάδα (Ξενοδοχείο Sun Beach).

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα