Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Διανομή προϊόντων Κοινωνικού Παντοπωλείου 21- 22-23/12/2021

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ:Δωρεάν διανομή ειδών πρώτης ανάγκης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά, το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί με σκοπό την ανακούφιση των ευπαθών και ευάλωτων δημοτών του παρέχοντας βασικά είδη πρώτης ανάγκης, πραγματοποιεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του, για τον μήνα Δεκέμβριο .

Αναλυτικά

Την Τρίτη 21/12/2021 στις Δ.Ε Καλλινδοίων και Kορώνειας.

Θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων. Οι ωφελούμενοι θα έχουν ειδοποιηθεί για τη χρονική στιγμή που θα παραλάβουν τα είδη του κοινωνικού παντοπωλείου. Κατά τη διανομή των προϊόντων θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας, τόσο των εργαζομένων όσο και των ωφελούμενων.

Την Τετάρτη 22/12/2021 στη Δ.Ε. Λαγκαδά τμηματικά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της δράσης και τη διευκόλυνση των πολιτών.

Και τέλος την Πέμπτη 23/12/2021 στη Δ.Ε Σοχού.

Θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων οι ωφελούμενοι θα έχουν ειδοποιηθεί για τη χρονική στιγμή που θα παραλάβουν τα είδη του παντοπωλείου. Κατά τη διανομή των προϊόντων θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας, τόσο των εργαζομένων όσο και των ωφελούμενων.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή