Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Διόδια Λαγκαδά η Αναλγησία φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα

Έντονη αντίθεση για την απόφαση δημιουργίας νέου σταθμού διοδίων στην περιοχή του Λαγκαδά καθημερινά μας εκφράζουν οι δημότες και επιχειρηματίες  του Δήμου Λαγκαδά με την σημερνή διοίκηση να νιώθει ανίκανη σε ολα τα δεινά που έρχονται .

Ουτε μια  επιστολή στο αρμόδιο υπουργό ουτε μια ενέργεια, μία κινητοποίηση, ο Δήμαρχος Λαγκαδά που ο κοσμος εκτιμά πως αυτή την επιβολή των διοδίων δημιουργεί αρνητικό πρόσημο.

Καθίσταται απαγορευτική η μετακίνηση ανθρώπων μέσα στο ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ  ιδιαίτερα των αδυνάμων, που είναι φυσικά οι περισσότεροι .

Επιβαρύνονται τα μεταφερόμενα εμπορεύματα και οι ζωοτροφές με μεγαλύτερο κόστος «στην πιο φτωχή περιοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας» βλέποντας τα στατιστικά στοιχεία .

Παράλληλα  δημιουργούνται διαχωριστικές γραμμές στο Δημο Λαγκαδά , στοιχείο αρνητικό ιδιαίτερα σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά και επιβαρύνεται ο πολίτης επιπλέον ενώ επίκειται μεταβίβαση της εκμετάλλευσης της Εγνατίας έναντι τμήματος που μάλλον δεν δικαιολογεί τη δημιουργία και άλλων σταθμών διοδίων για να γίνει πιο δελεαστικό το προς διάθεση προϊόν.

Μάλιστα ο Επίσημος Δημος Λαγκαδα έπρεπε να  αντιπροτείνει μη πληρωμή διοδίων των κάτοικων και εταιριών , στην δεδομένη περίπτωση που το υπουργείο πιστεύει πως υπάρχει απόλυτη ανάγκη ή επιβάλλεται ενδεχόμενα από μνημονιακή ανάγκη ή άλλη παρεμφερή, η δημιουργία διοδίων στο Λαγκαδά- Ανάληψη και Βαγιοχώρι για να ανέβουν Σοχο και Ασκό  μεταξύ των σταθμών διοδίων.

Ο νέος σταθμός και ολοι οι σταθμοι φέρνουν οικονομικές καταστροφές και μη ανάπτυξη της περιοχής λόγω αυξημένου κόστους στις εταιρίες .

Την ίδια στιγμή, ο κ. Δήμαρχος επρεπε να  καλέσει σε διαμαρτυρία το σύνολο των φορέων και βουλευτών της Β Θεσσαλονικης  από κοινού με τους Προέδρους και τον πρόεδρο των Επαγγελματιων και την αντιπολίτευση παρά την τυπική αποφαση του  Δημοτικού Συμβουλίου για να φεύγουμε απο την υποχρέωση  μετα απο δημοσίευμά μας και φέρνοντας το θέμα η παράταξη του κ. Αναστασιάδη πιάνοντας στον ύπνο ακόμα μια φορά την σημερνή διοίκηση  .

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Ζητά να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αποτραπεί η κατασκευή και λειτουργία σταθμού διοδίων στον Λαγκαδά , που θα σφραγίσει με την υφιστάμενη αδράνεια στην οικονομία, την οικονομική καταστροφή του Δημου Λαγκαδά  και προφανώς της τοπικές αγορές .

Η αναλγησία θα φέρει στο ΜΕΛΛΟΝ κατάρρευση της οικονομίας .

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα