Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Δ. Βαρτζόπουλος: Απαράδεκτο τα χρέη του υπουργείου προς το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Δ. Βαρτζόπουλος,Απαράδεκτο,χρέη,υπουργείου,Νοσοκομείο Παπαγεωργίου,
Δ. Βαρτζόπουλος: Απαράδεκτο τα χρέη του υπουργείου και των παρόχων Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου .

Το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στον χώρο της Υγείας εξήρε ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, πρώην υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, με αφορμή την κεντρική επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του νοσοκομείου.

«Δύο δεκαετίες Παπαγεωργίου. 20 χρόνια προσφοράς στον άνθρωπο. Η αξία του «Γ.Ν. Παπαγεωργίου» στον χώρο της Υγείας είναι ανεκτίμητη, περιθάλποντας με αξιοπρέπεια και ποιότητα εκατομμύρια ασθενείς όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του. Το όραμα του Λεωνίδα και Νικολάου Παπαγεωργίου για το καλύτερο νοσοκομείο στην Ελλάδα και ένα εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη έγινε πραγματικότητα. Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου» τόνισε ο κ. Βαρτζόπουλος.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τη μη καταβολή των υποχρεώσεων από πλευράς του Δημοσίου στο νοσοκομείο.

«Θεωρώ απαράδεκτο για την προσφορά και τη λειτουργία ενός τέτοιου νοσοκομείου, που αποτελεί βασικό πυλώνα για την υγεία της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, η κυβέρνηση να μην καταβάλει τις υποχρεώσεις της με αποτέλεσμα να απειλείται η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Είναι απαράδεκτο τα χρέη του υπουργείου και των παρόχων υγείας να φτάνουν τα 330 εκατομμύρια ευρώ και παράλληλα η διοίκηση και οι εργαζόμενοι να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αδιάκοπη λειτουργία του νοσοκομείου» υπογράμμισε ο κ. Βαρτζόπουλος και διαβεβαίωσε:

«Δεσμεύομαι ότι ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταβληθούν τα οφειλόμενα χρήματα στο νοσοκομείο».

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα