Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Δ. Βαρτζόπουλος από Κουφάλια: Η δημιουργία ολοκληρωμένης περίθαλψης

Δ. Βαρτζόπουλος από Κουφάλια: Η δημιουργία ολοκληρωμένης  πρωτοβάθμιας περίθαλψης αποτελεί βασικό μας στόχο .

Να αποκτήσουν οι περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης «ανθρώπινες και σύγχρονες» Τοπικές Μονάδες Υγείας και Κέντρα Υγείας τόνισε από τα Κουφάλια ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, πρώην υφυπουργός Υγείας και πρώην γ.γ. Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου.
«Η προηγούμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε ετοιμάσει ένα πλήρες και τεκμηριωμένο σχέδιο ολικής αλλαγής του τρόπου προσφοράς υπηρεσιών υγείας στον Έλληνα πολίτη. Η δημιουργία ολοκληρωμένης πρωτοβάθμιας περίθαλψης αποτελεί βασικό μας στόχο όπως και ο πλήρης εκσυγχρονισμός των νοσοκομείων, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές» ανέφερε αρχικά ο κ. Βαρτζόπουλος.
Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ εξήρε το προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελούν στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι «πρέπει να αφήσουμε στο παρελθόν τις εποχές, όπου οι μονάδες υγείας κρατιούνται χάρις στην αυτοθυσία των εργαζομένων. Πρέπει να καλυφθούν όλα τα κενά σε ανθρώπινο δυναμικό και σε εξοπλισμό, προκειμένου να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την παρεχόμενη υπηρεσία στον Έλληνα πολίτη».
Ως ένα μέτρο που θα «λύσει τα χέρια» κάθε Έλληνα ασθενή χαρακτήρισε την ασφαλιστική κάρτα υγείας ο κ. Βαρτζόπουλος. «Όπως κάθε Ευρωπαίος πολίτης έτσι και ο Έλληνας θα μπορεί να επιλέγει τον γιατρό του ελεύθερα και να πληρώνει με την ασφαλιστική του κάρτα. Θα μπορεί να αναζητά το νοσοκομείο που χρειάζεται κάθε στιγμή και να εξυπηρετείται χωρίς πολύωρες αναμονές στις καρέκλες των επειγόντων , να περιθάλπεται χωρίς τις αναμονές μηνών» σημείωσε.
Κλείνοντας, ο πρώην υφυπουργός Υγείας δήλωσε: «Ξέρω τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας από πρώτο χέρι. Έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή εκεί. Αξίζουμε πράγματι ένα πιο ανθρώπινο, πιο σύγχρονο σύστημα υγείας. Ως μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου θα αξιοποιήσω τη γνώση και την εμπερία, έτσι ώστε να χτίσουμε ένα πιο ανθρώπινο και σύγχρονο σύστημα υγείας».
Απόψε, Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος θα πραγματοποιήσει στις 20:30 την πολιτική του ομιλία στο Υπαίθριο Θεατράκι της Θέρμης.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.Η οικονομική και η κοινωνική κατάσταση στην χώρα δεν επιτρέπει πολιτικά πειράματα.Είναι ώρα ευθύνης για τον τόπο. Απαιτείται συνέπεια, γνώση και εμπειρία ώστε η Ελλάδα να προχωρήσει και να αφήσει πίσω της, την οπισθοδρόμηση και τις ιδεοληψίες.Νιώθω πλήρης σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ως Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Σαμαρά έχω εργασθεί και ουσιαστικά συμβάλει και στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων σχεδόν σε όλους τους τομείς. Έχω σταθεί δίπλα στον Έλληνα πολίτη σε όλη τη διαδρομή μου.Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, στο πρόσωπο μου, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου!🇬🇷🇪🇺Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Β' Θεσσαλονίκης!#DimitrisVartzopoulos #ΔημήτρηςΒαρτζόπουλος #nd #ΝέαΔημοκρατία #ekloges2019 #ΒΘεσσαλονίκης

Gepostet von Δημητρης Βαρτζοπουλος am Mittwoch, 3. Juli 2019

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα