Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Δ. Βαρτζόπουλος: Ο δήμος Βόλβης να πρωταγωνιστήσει

Δ. Βαρτζόπουλος: Ο δήμος Βόλβης να πρωταγωνιστήσει στο τουριστικό γίγνεσθαι της Μακεδονίας

Να γίνει ο δήμος Βόλβης πρωταγωνιστής στο τουρισμό της Μακεδονίας τα επόμενα χρόνια τόνισε από τον Σταυρό ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Θεσσαλονίκης, πρώην υπουργός Υγείας και πρώην γ.γ. Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

«Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε, αξιοποιώντας στο έπακρο τον “θησαυρό” και τις ομορφιές του τόπου μας. Ο δήμος Βόλβης έχει τον φυσικό πλούτο και τη δυναμική να γίνει ανταγωνιστικός και να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια στο τουριστικό γίγνεσθαι της Μακεδονίας» ανέφερε αρχικά κατά την κεντρική πολιτική του εκδήλωση στον Σταυρό ο κ. Βαρτζόπουλος και πρόσθεσε:

«Παραλίες όπως αυτές του Σταυρού, της Ασπροβάλτας και των Βρασνών, τα Λουτρά της Νέας Απολλωνίας, αλλά και ιστορικά μνημεία όπως το Κάστρο της Ρεντίνας και το Φρούριο των Βρασνών καθιστούν τον δήμο Βόλβης ιδανικό προορισμό για 12 μήνες τον χρόνο».

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης επισήμανε την σημασία υλοποίησης βελτιωτικών έργων στην περιοχή που θα συμβάλλουν στην τουριστική προβολή του τόπου, αλλά και την ανάγκη καταπολέμησης της γραφειοκρατίας.

«Στόχος μας είναι η βελτίωση των υποδομών με σύγχρονα έργα, η τουριστική προβολή και προώθηση της περιοχής που θα φέρει όχι μόνο περισσότερους τουρίστες αλλά μεγαλύτερα έσοδα. Επίσης, το κράτος πρέπει να γίνει φιλικό προς τον επιχειρηματία. Δεν μπορεί ένας, ο οποίος θέλει να ανοίξει μαγαζί στον Σταυρό, να πηγαίνει στη Σίνδο για να λάβει άδεια πυρασφάλειας για το κατάστημά του. Αυτό είναι ανήκουστο. Ως μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου θα αγωνιστώ για να απλουστευθούν αυτές οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, που ταλαιπωρούν άσκοπα τον Έλληνα πολίτη».

Απόψε, Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 20:30 ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Περαία.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα