Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Δ. Βαρτζόπουλος: Σανίδα σωτηρίας η ανάθεση δρομολογίων του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ

Δ. Βαρτζόπουλος
Δ. Βαρτζόπουλος: Σανίδα σωτηρίας για το επιβατικό κοινό η ανάθεση  δρομολογίων του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ .

Συνάντηση εργασίας με τον νέο δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη είχε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Βαρτζόπουλος στο πλαίσιο τακτικών επαφών του με δημάρχους του νομού.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν ζητήματα που ταλαιπωρούν τον δήμο, ιδιαίτερα στους τομείς των συγκοινωνιών, της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών.

Ο κ. Βαρτζόπουλος χαρακτήρισε την εξαγγελία Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ για την ανάθεση των περιαστικών και υπεραστικών διαδρομών στα ΚΤΕΛ μια «κίνηση η οποία θα δώσει ανάσα στον ΟΑΣΘ και θα ανακουφίσει το επιβατικό κοινό τόσον της πόλης όσον και της υπαίθρου της Θεσσαλονίκης».

Όσον αφορά τα ζητήματα υγείας ο βουλευτής ανέφερε, ότι θα θέσει άμεσα τα προβλήματα στελέχωσης και εξοπλισμού των Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων της περιοχής στον νέο Διοικητή της 3ης ΥΠΕ.

Σχετικά με το διάχυτο αίσθημα ανασφάλειας του πληθυσμού ο κ. Βαρτζόπουλος μετέφερε τον σχεδιασμό της νέας ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπως του παρουσιάσθηκε κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., για την ουσιαστική αύξηση της συνεχούς αστυνομικής παρουσίας ακόμη και σε επίπεδο τέως Καποδιστριακών δήμων.

Από την πλευρά του ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι η δυτική πλευρά του νομού διαθέτει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και η αξιοποίησή τους με την αρωγή της κυβέρνησης θα την κάνει μέτοχο σε μια νέα ποιοτική αναπτυξιακή προοπτική στα σύγχρονα δεδομένα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα