Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Είδηση ΣΟΚ – Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς επαρχίας

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς επαρχίας μετά τις αποκαλύψεις ότι Πιτσαρία  που άνοιξε τα τελευταία χρόνια  στην περιοχή δεν έχει κάνει λογοπαίγνιο με την ονομασία του.
Η είδηση έσκασε σαν βόμβα όταν περαστικοί παρατήρησαν ότι η νέα πιτσαρία που άνοιξε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, είχε κανονικό όνομα και όχι κάποιο χιουμοριστικό που να βασίζεται στη λέξη  νερό , αποχέτευση, διαγραφή λογαριασμών , γαμώ τον πρόεδρο μας , εάν είστε έξυπνοι πιάστε μας κτλπ  .

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, πραγματικά δεν το περιμέναμε. Όλοι ξέρουν ότι  οι πιτσαρίες πρέπει να κάνουν κάποιο λογοπαίγνιο με το ονομά τους» λένε οι κάτοικοι της περιοχής.

Έχουμε μαγαζιά με ονομασίες όπως νερόπίτσα στην αποχέτευση η στον φουρνόξυλο , δυο τζιπ αλά πεστο , της κόρης μου το μαγαζί είναι αλά προσουτο  ,  Έχουμε το I Need α money , το Θεέ εσυ θα πληρώσεις και το Ντερλικαφαωολα .

Και μην ξεχνάμε το φάωλογαριασμοί  και το πφ αποχέτευση .

Οι κάτοικοι της περιοχής παραδέχονται ότι δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν το συμβάν και δηλώνουν ότι δεν είναι σίγουροι αν θα παραγγείλουν από το συγκεκριμένη πιτσαρία κάνοντας του απόσβεση απο τον λογαριασμού του νερού .

«Αν το δεχτούμε χωρίς διαμαρτυρία, μετά δεν έχει επιστροφή. Δηλαδή τι; Θα έχουμε φούρνους που δε λέγονται «Αρτοποιήματα» και ζαχαροπλαστεία που δε λέγονται «Κοσμικόν»; Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε;»

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα