Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

Είκοσι δυο πιστοποιημένες παιδικές χαρές στον Δήμο Λαγκαδά

Είκοσι δυο,πιστοποιημένες,παιδικές χαρές,Δήμο Λαγκαδά,
ΝΕΕΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ .

Νέες, σύγχρονες παιδικές χαρές και κυρίως πιστοποιημένες και ασφαλείς για τα παιδιά μας, δημιουργούνται σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Λαγκαδά.
Οι οκτώ (8) πρώτες έχουν ήδη ολοκληρωθεί μέσω της προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε ο Δήμος Λαγκαδά με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την υλοποίηση του έργου «Αναδιαμόρφωση οκτώ (8) υφιστάμενων Παιδικών Χαρών του Δήμου Λαγκαδά, συμπεριλαμβανομένης προμήθειας νέου εξοπλισμού», συνολικού προϋπολογισμού 258.678 €. Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από τις Υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά και η χρηματοδότηση προέρχεται κατά 220.000,00 €. από τις πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Ιδίων Πόρων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και κατά 38.678 € από Ιδίους Πόρους του Δήμου Λαγκαδά.
Οι οκτώ (8) αυτές νέες παιδικές χαρές είναι ήδη έτοιμες και βρίσκονται στην πόλη του Λαγκαδά, στα Λαγυνά, το Ζαγκλιβέρι, τον Σοχό, τη Γερακαρού, το Καβαλάρι, τον Άγιο Βασίλειο και τον Ασκό.
Αμέσως μετά ακολουθεί η διαμόρφωση ακόμη πέντε (5) νέων παιδικών χαρών μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ». Η δημοπράτηση του έργου έχει ολοκληρωθεί, υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο και οι εργασίες ξεκινούν άμεσα.

παιδικές χαρές στον Δήμο Λαγκαδά

Ακολουθούν άλλες εννέα (9) παιδικές χαρές οι οποίες θα υλοποιηθούν με τη χρηματοδότηση του Δήμου Λαγκαδά από τα προγράμματα του «LEADER» και του «Πράσινου Ταμείου».

Δήλωση του Δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Καραγιάννη .

Ολοκληρώσαμε τις πρώτες 8 παιδικές χαρές στην πόλη του Λαγκαδά, στα Λαγυνά, στο Ζαγκλιβέρι, στον Σοχό, στη Γερακαρού, στο Καβαλάρι, στον Άγιο Βασίλειο και στον Ασκό και μέσα στον Απρίλιο ολοκληρώνουμε τις υπόλοιπες 14 στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας.
Για τη διοίκησή μας, πρωταρχικό μέλημα είναι η δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών υποδομών για να τις χαίρονται όλα τα παιδιά της περιοχής μας. Με την ολοκλήρωση όλων των φάσεων των εργασιών θα υπάρχουν νέοι χώροι με σύγχρονα όργανα και παιχνίδια, απολύτως ασφαλή για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

magdalini fillipiadou

Μαγδαληνή Φιλιππιάδου: Eργασίες διαγράμμισης επαρχιακής οδού Σοχού-Μαυρούδας – Κολχικού-Σοχού

Μαγδαληνή Φιλιππιάδου: Με βίντεο ευχαρίστησε όλους για τις Eργασίες διαγράμμισης της επαρχιακής οδού Σοχού-Μαυρούδας, Κολχικού-Σοχού όπου ανταποκρίθηκαν όλοι άμεσα μετά από αίτημα της . ΔΕΙΤΕ