Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

Είναι τραγική η κατάσταση στον Λαγκαδά για πεζοδρόμια και αμάξια

Είναι τραγική η κατάσταση στον Λαγκαδά, ειδικά τις Τρίτες που γίνεται Λαϊκή, καθώς παρόλο που υπάρχει ειδική σήμανση στην κεντρική οδό, που καθορίζει σε ποια πλευρά επιτρέπεται το παρκάρισμα (και ποιο μήνα) το φαινόμενο του παρκαρίσματος και στις 2 μεριές θεωρείται ως κάτι φυσιολογικό.

Κι ας έχει ως αποτέλεσμα οι οδηγοί των ΜΜΜ να εγκλωβίζονται (και ο κόσμος μαζί) μέχρι να συγκινηθεί ο αναίσθητος ( και ανάγωγος συνήθως) ιδιοκτήτης του οχήματος, και βγει από την τράπεζα, η το καφέ, για να μετακινήσει το όχημα του.

Είναι ο Ελληναράς που δεν σταματάει και παραβιάζει το stop που υπάρχει πριν το casa verde, ενώ θα έπρεπε να να δώσει προτεραιότητα στον οδηγό που έρχεται από την Alfabank.

Είναι ο ίδιος ηλίθιος που θα πατήσει κόρνα, γιατί έχει σταματήσει ο οδηγός του μπροστινού οχήματος για να περάσει η μητέρα με το καροτσάκι απέναντι, τον δρόμο.

Αυτοί είμαστε, και δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, ούτε καν η διάθεση να αλλάξει κάτι σε αυτό, τουλάχιστον εδώ και χρόνια.

Δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο, γιατί ο κ Ταχματζίδης συναντήθηκε με τους Διοικητές των αστυνομικών τμημάτων.

Δεν ξέρουμε αν θα φέρει καν αποτέλεσμα η «διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων και του παράνομου παρκαρίσματος στους κεντρικούς άξονες».

Δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικά σημαντικό, και αν πραγματοποιήθηκε έχοντας κατά νου κάποιες δράσεις ουσίας από μέρος του Δημάρχου, καθώς δεν δημοσιεύτηκε και καμία πρόταση προς υλοποίηση.

Αυτό που γνωρίζουμε εκ πείρας, εδώ και χρόνια , πώς όταν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ τολμούσαν να κάνουν την δουλειά τους και να γράψουν κάποιον, πέρα από το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ», πάντα ακολουθούσε και η καθιερωμένη πίεση προς τους διοικητές των τμημάτων, από αιρετούς για να σβήσουν κλήσεις 😉 …

Μπορεί κάποιοι να έχουν φορέσει κουστούμια και ταγιερ , αλλά μέσα στα σκαρπίνια τα τσουράπια και την γόβα στιλέτο  με το πόδι έχουν γίνει ένα…

Αν δεν δούμε πράξεις, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά κινήσεις εντυπωσιασμού.

Δεν ξέρουμε εάν το γραφείο τύπου βρίσκεται σε σύγχυση και δίνει δίκιο σε όλους, με απλές λέξεις ……

Θα δούμε την συνέχεια σε λίγο …..

Οι πρώτες 100 ημέρες είναι δύσκολες …..

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα