Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 23/04/2024

Εικόνες ντροπής στο Βαγιοχώρι μετά την αποχώρηση του hotspot

Εικόνες ντροπής,Βαγιοχώρι,αποχώρηση,hotspot,δήμος Βόλβης,

Το τρις εξαμαρτείν ηλιθίων έργο. Από hotspot – Transition Camp

Χιλιάδες άρθρα γράφτηκαν για την φιλοξενία που πρέπει να προσφερθεί, και άλλα τόσα για το υψηλό επίπεδο πολιτισμικής συμπεριφοράς που πρέπει να επιδειχθεί σε ότι έχει να κάνει με τους πρόσφυγες – μετανάστες παράτυπους και μη.

Όμως για τι είδους φιλοξενία, καλή διάθεση και πολιτισμό, μπορεί να μιλήσει κανείς, όταν οι ίδιοι, δείχνουν ασέβεια στον τόπο που τους φιλοξενεί και συνάμα για τους ίδιους τους ανθρώπους που τους βοήθησαν?

Τα πάντα μαρτυρούν ότι η Μόρια και κάθε Μόρια που στήνεται σε όλη την επικράτεια αυτής της χώρας από τους ανίκανους προσωρινούς διαχειριστές της κεντρικής εξουσίας των Αθηνών, δημιουργείται από τους ίδιους τους διαβιούντες μέσα στα «κέντρα φιλοξενίας».

Η εξάπλωση ασθενειών και μολύνσεων στα κέντρα φιλοξενίας, δεν είναι μόνο αποτέλεσμα «κακών υποδομών» αλλά συνάμα και απουσία της τήρησης των στοιχειωδών συνθηκών υγιεινής. Οι βασικές αρχές υγιεινής, είναι κάτι το οποίο διδάσκεται κανείς από τα γεννοφάσκια του ανεξαιρέτως εθνικότητας, φυλής και χρώματος. Όμως οι εικόνες που αντικρίζει κανείς για πολλοστή φορά στο Βαγιοχώρι μαρτυρούν, ακριβώς το αντίθετο.

Δείτε το βίντεο

The music is written by Hans zimmer – Τime inception and the rights belong to his creator

volvipress.gr

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα