Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

Ελένη Παπαδοπούλου Δυο φορές χρυσή στους Βαλκανικούς αγώνες

Δυο φορές χρυσή στους Βαλκανικούς αγώνες η Ελένη Παπαδοπούλου.

Με δυο χρυσά μετάλλια, ένα στις κορασίδες και ένα στις νεάνιδες, επιστρέφει από τους αγώνες η πρωταθλήτρια μας Ελένη Παπαδοπούλου. Στις πρώτες δηλώσεις του,
ο προπονητής της Σωτηριάδης Κωνσταντίνος από την Βουλγαρία, αναφέρει για τη διπλή επιτυχία της Παπαδοπούλου, τους πέντε νικηφόρους αγώνες και τη μεγάλη διαφορά που τους κέρδισε (πτώσεις και καταφανή υπεροχή).

Τα δύο χρυσά μετάλλια την αναδεικνύουν πολυτιμότερη αθλήτρια για την ελληνική εθνική ομάδα MVP. Ο κ. Σωτηριάδης αναφέρθηκε στην πορεία των δύο τελευταίων ετών, υπογραμμίζοντας τα τρία πανελλήνια πρωταθλήματα στις κορασίδες και τις νεάνιδες και τα τρία χρυσά Βαλκανικά μετάλλια σε αυτές τις ηλικίες.

Τόνισε ακόμα την προσπάθεια που κάνουν η αθλήτρια και οι γονείς της, ώστε να έρχονται καθημερινά στο γυμναστήριο από το χωριό τους, το Κολχικό Λαγκαδά που απέχει 25 χιλιόμετρα.

Αν προσεχθεί η αθλήτρια από την ομοσπονδία και το κράτος ίσως έχουμε τη διάδοχο της αθλήτριας Μαρίας Βρυώνη. Κλείνοντας αναφέρθηκε στον κ. Δημήτρη Τσεκερίδη, τον προπονητή της ελληνορωμαϊκής, που ανακάλυψε την Παπαδοπούλου και της έδειξε τα πρώτα βήματα στο άθλημα της πάλης.

Εξήρε το μεγαλείο της ψυχής του, που στις μέρες μας,ενώ όλοι κοιτάνε να πάρουν αθλητές, αυτός έδωσε για το καλό της αθλήτριας, μεταγραφή στους Γ.Ο. Μακεδόνες Ευόσμου, έτσι ώστε να προπονηθεί καλύτερα στο στυλ της ελευθέρας με τον κ. Σωτηριάδη Κωνσταντίνο. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την διορατικότητα του κ. Τσεκερίδη, την σκληρή και μεθοδική δουλειά της Παπαδοπούλου και του Σωτηριάδη Κωνσταντίνου.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα