Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ OPEN ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ OPEN ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2020 έρχεται ζωντανά από το Open!
Αυτό το Σάββατο στις 21:45, η Ελλάδα καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη στο Λιχτενστάιν και την ισοπαλία στη Βοσνία, και να αντιμετωπίσει με επιτυχία τη μεγάλη πρόκληση του αγώνα με την πανίσχυρη Ιταλία, στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Το ποδοσφαιρικό ραντεβού με το Open αρχίζει στις 21:00. Η Χριστίνα Βραχάλη θα ανοίξει τη μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά με την παρουσίαση του Pre Game Show «Στον δρόμο για το Euro 2020».
Σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ, ο Πάνος Βόγλης και ο Γιώργος Τσαντάκης θα συντονίσουν τις συνδέσεις με τους συνολικά οκτώ δημοσιογράφους του Open που θα καλύπτουν κάθε σημείο του γηπέδου με αναλυτικό ρεπορτάζ, ζωντανές συνεντεύξεις και την παρουσίαση των συνθέσεων των δύο ομάδων.
Μαζί τους θα έχουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, Τάκη Φύσσα, ενώ θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, του Κώστα Μανωλά, του Κώστα Σταφυλίδη αλλά και των πρωταγωνιστών της «Σκουάντρα Ατζούρα».
Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα στο παιχνίδι Ελλάδα-Ιταλία!
Ο κορυφαίος Έλληνας sportcaster, Αλέξης Σπυρόπουλος, θα είναι στην περιγραφή του αγώνα, ενώ δίπλα του για το σχόλιο της μετάδοσης θα βρίσκεται ένας άλλος Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, ο Ντέμης Νικολαϊδης.
Ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Μιχάλης Τσίγκρης θα βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των δύο ομάδων για το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στο Post Game Show, όλοι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού θα περάσουν από το μικρόφωνο του Open για να καταθέσουν την άποψή τους, σε απευθείας σύνδεση με τα αποδυτήρια, τη μικτή ζώνη και το χώρο των VIP του ΟΑΚΑ. Εκτός από το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα του αγώνα της Εθνικής, οι τηλεθεατές του Open θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γκολ και highlights από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς για τα European Qualifiers!

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή