Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Εννέα φορές τον λήστεψαν σε ενάμιση μήνα στο Δήμο Λαγκαδά

astinomia listeies

“Στο μάτι” φαίνεται πως έχουν βάλει ληστές επιχείρηση φωτοβολταϊκών στη Θεσσαλονίκη, την οποία έχουν ληστέψει εννέα φορές μέσα σε ενάμιση μήνα!

Όπως εξηγεί στον ΣΚΑΪ ο ιδιοκτήτης Αλέξης Σπυρόπουλος, τέσσερις φορές λήστεψαν το εργοτάξιο της εταιρίας του που βρίσκεται στην Άσσηρο, στην περιοχή του Λαγκαδά, και πέντε φορές τα φωτοβολταϊκά πάρκα. Μάλιστα, οι δράστες έχουν κάνει και άλλες οκτώ απόπειρες ληστείας ακόμα και μέρα μεσημέρι.

«Την τελευταία φορά ήταν εδώ και η αστυνομία. Ήταν μέσα στον εργοταξιακό χώρο μας. Έγινε καταδίωξη ενός αγροτικού οχήματος με τους κλέφτες από το περιπολικό και λίγο πιο κάτω το έχασαν», δήλωσε ο κ. Σπυρόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η καταδίωξη δεν πτόησε τους ληστές που «χτύπησαν» ξανά την επόμενη ημέρα. Παραβίασαν όλα τα λουκέτα και μπήκαν μέσα. «Μπαίνουν στις αποθήκες μας και κλέβουν καλώδια», τόνισε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, σημειώνοντας πως σε ένα μήνα έκλεψαν καλώδια συνολικού κόστους 150.000 ευρώ.

Σε μια από τις ληστείες οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα για να εκφοβίσουν τον φύλακα, κατήγγειλε ο κ. Σπυρόπουλος.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος γειτονικής επιχείρησης, δείχνει τους ληστές να χρησιμοποιούν ακόμη και τα κλαρκ της εταιρίας για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία. «Μπήκαν κύριοι, πήραν και το κλαρκ και κάναν τη δουλειά τους ανενόχλητοι», αναφέρει ο κ. Σπυρόπουλος.

ΠΗΓΗ 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λουτρά Λαγκαδά: Τι λέει η αστυνομία για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου

Θεσσαλονίκη 19.3.2024: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και υπεξαίρεσης, κατά περίπτωση, από εταιρείες του Δήμου Λαγκαδά και εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών. Εξιχνιάστηκε η υπόθεση